Sommeren har kommet tilbake, og det for fullt ! Deilig med varme – joda – men nå holder det med å sitte i skygge og drikke kald saft («,)

Søndag skulle vi etter plan trene rundering, møttes på Eggemoen og etter noen kaffekopper og litt prat i skyggen tråkket vi i gang, med å tråkke over terreng. Ny løype, men nesten helt flat og helt oversiktelig. litt inne i løypa la vi inn en 90graders vinkel for å få litt utfordring. Pga varmen tråkket vi ikke langt ….Eh… vi burde jo kjøre hundene litt i varmen også men ….?

OK- jeg var førstemann ut, startet veldig bra på første slag, men gikk over fig. ( som muligens satt skikkelig dumt til – og ifølge fig snudde vind 3-4 ganger helt feil ifølge hvor Betty var) Etter par tre bra slag ble fig sendt frem i terreng og jeg kjørte over på motsatt side, hvor fig satt høyt oppe i et ‘sandtak’. Der gikk også Betty ikke langt nok ut, dvs hun var godt ute/ oppe i grusbakke men skled nedover igjen :-) Med litt hjelp og flere sendinger kom hun da seg endelig opp og fant fig’en. Dette måtte bare gjentaes en ganger og innen vi hadde kommet 100 m inn i løypa var både jeg og Betty kokt ;-)

Det gikk ikke så veldig mye bedre med de andre hundene, men de andre hundeførene var litt smartere enn meg og tok litt roligere i start og ga litt påvirkning oppe i grustaket :-) Betty fikk en økt til, 3 slag med påvirkning oppe i grustaket- og pustet godt etter 3 slag… Jaha, det er langt igjen til å holde 400 meter..?

Trene ja, jeg trener ofte LP i varme, men å la dem jobbe i slik varme klarte jeg bare ikke – pyse og redd  for heteslag ….Heldigvis drikker Betty mye, og jeg merket ikke noe på henne på kvelden.

Lørdag var vi 2 stk som trenet LP og felt, vi holdt på i 3 timer midt på dagen og der var jeg kjempefornøyd med Betty. Felt på gressplen : gikk som en drøm, virket som hun skrudde på nesa med en gang og suset rundt på feltet, suset desverre også en del utenfor feltet men jeg vet jo ikke hvordsan luftdraget er der nede på bakken…? De fleste gjenstandene ble funnet innen rimelig tid ;-)

OG fremadsending gikk meget bra !!!   På trening i det minste,gjenstår å se hva som skjer på stevne, med settingen rundt….

Sånn ellers går livet sin gang ….og i dag skal jeg til tannlege …..stakkars meg ? Det positive er at det er dukket opp en liten mulighet for jobb, får vite mer neste mandag og ja – er kjempespent ! Blir liksom litt kjedelig å bare sitte hjemme og strikke sokker….?

Takk for besøket, og ha en flott dag :-)

One Response to “Klager ikke, men….”

  • Godt å se at det er liv i dere i varmen. Hvordan går det med garnforbruket? Jeg har bestillt 9 nøster med Raggi fra Sverige i dag. Det er vel fare for at noen havner hos deg, som vanlig. For sjansen er vel ikke særlig stor for at jeg skal klare å strikke sokker av nesten 1 kg garn… Jeg glemte nemlig at nøstene er på 100 g og ikke 50. *rødmer*