Jopp, nå er planer lagt for trening kommende uke : Kun tur mandag, rundering tirsdag, tur onsdag og lydighet torsdag. eh…..felt, eh….? altså ikke fryktelig godt planlagt …?

Men har da trenet siden sist : senest i dag, de to første øktene gikk bra etterhvert men motivasjonen var noe høy og ergo konsentrasjonsvansker hos Betty….. økt 2 ble avsluttet med brask, bram og ball så økt 3 startet maks dårlig….. Alt for høy : les Betty så høy at hun ikke klarte å gå fri v fot frem mot stige – så etter et par korigeringer endte det hele opp med kryp mot stige…. vrææææææææææl !!!

ja ja -fikk da ‘gått henne ned’ etterhvert, og fremadsending fungerte til og med :-) Så vi reiste fra banen som bestiser i dag – og hunden sløver rolig nå mens jeg suser her. Kort referat, men det står bra til  og jeg skal prøve  gjøre noe mere fornuftig i kveld («,)

Ha en fin kveld!

g

Comments are closed.