Sist uke var det høy aktivitet, og stort sett alt gjaldt hund …… Hobby eller livsstil …?

Motivasjonen til trening er nok på topp hos både meg og Betty om dagen, og det virker som hennes ‘stivhet’ i venstre side er mye bedre.Hunden er i hvert fall i humør,og det gir meg et godt humør :-) Uka som har gått har vi ‘gjort noe’ hver dag, og det skal jeg love er ikke vanlig het i huset !

men  det en bra uke,bare hør her : I helga trenet vi rundering lørdag og prøvde oss på spor og felt søndag, Mandag var vi på LP-kurs, tirsdag var det årsmøte i klubben hvor Betty ble kåret til både årets beste lydighet og beste brukshund i klubben ! meget sterkt, eller er det fordi ingen andre i klubben starter …? Hm, nå kan dere lure nå :-) Neida vi er flere som starter,men vi var de beste også i år. Det er flere gode ekvipasjer som ‘skremmer’ meg litt, men enda har de ikke fått fullt klaff på stevner…

Onsdag holdt jeg kurs,et LP oppfølgingskurs etter bronsemerke med veldig bra folk og hunder,så det innspirerer meg også til å trene egen hund. Betty blir vanligvis lei hvis hun må sitte å vente i bil, men onsdag gikk det som på skinner etter  kurset. Hærlig :-)

 Så torsdag kveld dro vi ut igjen. Starten på treninga gikk fint, men desverre  for Betty hadde jeg tenkt å trene bruks-lydighet og ikke morsomme ting som fremadsending til rute ol  :-(     OK, så tok vi nok en treningsøkt fredag før jobb sammen med Andreas og da de morsomme øvelsene -selvfølgelig må drømme-dama (dvs Betty) få lov til å gjøre hva hun har lyst til….

Og lyst til å rundere også tror jeg hun har : Lørdag var gjengen ute i skogen heldigvis,jeg begynner å få nerver mtp konkurranse i Kongsberg om 3 uker, hun løper villig vekk for å finne men ikke bestandig der jeg hadde tenkt ….

Nerver ja : Jeg begynner å angre nå,vi går nok en heftig periode i møte med 3 LP stevner og 2 runderingsstevner de neste 3 ukene ….. Hm…….. jeg har lyst til å få til gode resultater nå siden det er lenge siden vi har startet,og i bruks blir dette siste sjans til å få nok poeng til kvalifisere oss til NM….        Hm……..klokka er bare 21:03 og jeg ser bort på Betty og vurderer å trene litt nå, men hun er rolig i kveld. Hun skal få hvile,vi har gått en lang tur hvor hun løp masse  løs samt en akupunkurbehandling har nok gjort henne fornøyd i dag.  Jeg får lene meg tilbake i sofa og nyte en stille kveld og rolig hund, og heller lade opp til i morgen : betty er sikkert klar for ‘noe’ igjen da kjenner jeg henne rett !

One Response to “Betty ble Årets Lp og Årets Brukshund i klubben :-)”