For en deilig dag å våkne opp til – eh dag og dag, joda jeg var våken i dag morges, men pga dette nyyyyydelige været gikk jeg rett til sengs igjen ;-)

Så nå, litt utpå dagen sitter jeg inne og strikker, tukler litt på pc og tenker på alt jeg slipper å gjøre – og nyter det !

Ikke trenger jeg å trene Betty i stekende sol ( regnvær fungerer hun greit i ….verre med meg men pytt pytt ) Ikke trenger jeg å vanne blomster, de blomstene jeg endelig fikk kjøpt og plantet ut i går kveld !  (Kjøpte jo noen i våres også men blitt så gule og rare de…?)  Billig var de ikke, men regner med at de var utgifter til inntekts ervervelse……? EN jordbærplante henger så vakkert ved inngangsdøra nå med snart modne jordbær, så hvis de ikke blir spist fortløpende sees jeg snart som jordbærselger nede ved R7 samt en tobakkplante med roooooosa flotte blomster . Pr nå er jeg ikke helt sikker på hva som skal røykes men får teste ut litt etterhvert …… :-)

Trening – joooo mååååå gjøre det også, fikk beskjed fra NBF i går, og vi er med i NM 2008 Gledgruer meg, og nå må det  trenes. Tirsdag runderte vi i kjent område, men vred litt på løypa.Morsomt å se Betty, hun gikk veldig bra men å løpe ut på vei går jo ikke ann ??? Vi kom til et kryss hvor jeg egentlig skulle sende rett nedover en vei men neida frøkna vred seg ut i skogen :-) Selv da vi ga påvirkning løp Betty i skogskant og ikke direkte til fig’en.

 Onsdag var vi gang med lydighet, startet ganske greit men… Betty var stiv i kroppen og haltet litt på venstre forbein. Så nå nyter hun massasje hver kveld samt litt skikkelig behandling er i sikte :-) Kun det beste er bra nok for Dronnninga :-)

Eh…..vel… joa, jeg har meldt oss på kvallik til NM i Lydighet også, som går i Drammen 16.08.  Så vi skal starte 2 NM’er på 2 helger ;-) Spenstig – men er’e så nøye a ??? Kikker bort på Dronninga nå, der hun ligger i senga og sover, hu er jo så søt atte – og Dronninga mi uansett kommende resultater :-)

OK – nok rør fra meg, ha en fortreffelig dag i et deilig vær :-)

One Response to “HÆR’LI med regnvær !!!”