Joda, det er vel det, problemet mitt nå er at jeg ikke helt hvor jeg skal begynne ;-) Hva har skjedd siden sist ( les gjerne hva jeg helst ikke vil huske…)

Som feks stevne i Larvik 22 juni. Startet bra med fellesdekk og fri ved fot. Faktisk lå hun på innkalling men så var det slutt….. Betty tok helt av og det ble tragisk lydighet :-( Rundering  gikk bra, men ble dømt for feilmelding. Tror nok det var saftig avstandsmelding som hun ikke klarte påvise. Dvs jeg brøt påvis, og fig var fortvilet etterpå – vi hadde vært maks 5 -7 m unna henne første gangen :-) Betty var helt klar på de neste påvis i det minste !

Sølen ; Yes -endelig var uka kommet, og jeg havnet på gruppa til Rolf von Krogh og en hyggelig gjeng, og bare hyggelig hunder ! Så herved takk for en flott uke  alle sammen !!! Betty gikk jevnt bra -hun hadde tendenser til å ville styre løpet selv men fikk hanket henne inn. Litt gøy måtte vi finne på, og fig i tre var en liten morsom vri som hun fikset greit selv om det tok noe tid første gangen før hun fikk lokalisert fig’en.

Hadde en lite pause nå for å følge med på Lotto-trekning ( evig opptimist…) men neida, det ble ingen jubeldans i heimen så skriver videre jeg.

LP ; Hønefoss Hundeklubb hadde kveldsstevne tirsdag 1 juli, med hele 33 påmeldte og masse frivillge som hjalp til så mange fra egen klubb startet oxo. Deriblant vi, Betty gikk kjempegodt, men fikk 0 på apport over hinder og tapte vel 24 – 27 p der. Havnet på 260 p og ble nr 2 i klassen. I dag startet vi på Jevnaker, N.Sch.kl avd Ringerike og omegn. Noe av det varmeste stevne jeg har vært på, og det gikk deretter også. Mange hunder slet i dag, men Betty holdt greit. Ukonsentrert på fri v fot men ellers bra. 268 poeng og nr 1.

Fremover ; hm…. NÅ MÅ jeg skjeerpe meg og få til bruks-lydigheten ! Hvorfor i all verden skal den være sååååå  sær ? Bør vel trene litt rundering også og håper å få tid og overskudd til det nå. Men Elite LP -er gøy også ;-)

Stevner : NKK Drammen 16 august ( og håååper på å kvalifisere oss til NM-finale 17.08) Helgen etter er det NM i rundering, og selv om endelig liste ikke er klar vil jeg tro jeg er med der. Så nok å trene på fremover …. Så godt jeg ikke har jobb i sommer..*host hark*eh….

Ang jobb mm : Fredag 20 juni stoppet en papirmaskin på Follum og mange av oss ansatte var møtt opp til en stille markering. Der fikk jeg faktisk en stor reaksjon, og klump i halsen og tårene rant….. Rart å gråte over en kolosal haug med metall.. :-) Men men, er vel blitt myk på mine gamle dager da («,) Mulig jeg på min måte også tok avskjed med arbeidsplassen min, jeg begynte jo på PM 2 for litt over 23 år siden, og nå er det på tide å se fremover. Pr dags dato har jeg ingen ny jobb i sikte, men håper det finnes noe der ute. Sitte hjemme og strikke blir liksom litt kjedelig i lengden vil jeg tro :-)

Men nå på tide med litt mat til oss på 2 og 4 poter, hopp og hei og takk for besøket :-) skal prøve å bli flinkere til å oppdatere blogg også muligens…..

God sommer !

Comments are closed.