Dagene forsvinner, og ikke vet jeg hvor tiden blir av :-) Men merker godt at dronninga i huset her kjeder seg om dagen, blitt lite trening på frøkna ….Men rukket et par besøk hos dyrlege siste uke da ! Det begynte med et stikk eller noe sist mandag  som endte opp i en kjempehevelse og betennelse rundt en negl. Billig morro, en liten sjekk hos vet’en og noen rosa piller på apotek  så var tusenlappen svidd av ;-) Nå sist mandag var det planlagt vaksine, og mens dyrlege sjekket pote så oppdaget jeg våt-eksem ….! Ja ja, underlig at en hund uten pels kan få våteksem i disse tørre dagene men …. Litt salve så gikk det fort tilbake.

LP-stevne ja ; kunne bli gøy siden vi faktisk IKKE hadde trent rute, neseprøve og slike avanserte greier på kjempelenge – og dagene for stevne var hun jo halt ! Vi prøvde, og hun gikk helt optimalt av hva hun kan tror jeg. Fri v fot ; en litt skjev sitt og fikk 9,5 .Manekeng 9, ruta 8 pga dobbeltkomando, og så kommer de øvelsene vi  taper poeng på, MASSE trekk fordi Betty slår av tempo inn, og her har jeg et trenings-problem, HVA ønsker jeg ?  En hund som kaster seg inn, kanskje støter og havner skjevt eller en hund som sanser seg og setter seg rett på plass ? Hm… frister ikke med 30 kg i full fart rett i knea og gjerne med en tungapport på 4 kg dinglene i munnen ? Nei takk tror ikke det – vi får heller klare oss med mindre poeng og godt sammarbeisklima («,)  Igjen, det viktigste er at vi har det gøy sammen- og lørdag var det virkelig gøy å gå i ringen.

Klubben har engasjert ekstern instruktør fremover og første kurskveld i går. Kjempeinspirernde – så jeg måtte faktisk trene bitte litt etter vi kom hjem i går kveld også. Så kl 23 trenet vi hopp over hinder og fri v fot ute i hagen her :-)

Planer fremover ; Pri 1 er å bli kvitt min forkjørelse, trene massse bruksøvelser, rydde hus, skrive div referater ol på pc, bruke opp kommende feriepenger og ha det fint :-) Men tviler vel på jeg rekker så mye jeg hadde tenkt før ferie…. ? Klarer sikkert å bruke penger, håper jeg rekker å trene en god del også siden det er stevne i Larvik til helgen. Betty har gått veldig bra på de siste stevnene vi har vært så krysser finga igjen for et bra resultat. Tenker ikke egentlig på høy poengsum, men for at vi skal fungere sammen i ukjent løype / terreng. Gleder meg ! 

Og uka etter er det kurs på Sølen, gruer meg ikke til det heller skal jeg love deg.  Men selv om det ikke blir oppdattering på noen dager her merker dere vel ikke noen forskjell, jeg er jo ikke den kjappeste til å oppdattere blogg, men desto flinkere til å lese andres blogg. («,)

Takk for besøket, og god  sommer :-)

g

One Response to “På LP- stevne”