og siste uke har det blitt lite trening med Betty men desto mer kos i solen på meg («,)

Sist helg var vi på stevne, Runderings-stevne hos Horten og Holmestrand HK. Benytter andledningen og takker for et bra gjenomført stevne fra deres side ! Her kan dere også lese mellom linjene at det IKKE var vel gjenomført fra våres side ;-)

pr nå husker jeg ikke poengsummene, – det vil igjen si at de var lave …… Begynte med lydighet, noe jeg faktisk passer Betty bra – men dog gikk det til h…… Og det begge dager selv om jeg hadde henne litt mer under kontroll søndag. Rundering lørdag gikk vi over en fig, som lå i en yttersving vi dekket dårlig men bikkja begynte virkelig å gå tom for krefter i varmen og jeg valgte å ikke sende opp igjen i område. Dumt valg, men på siste slag var hun skikkelig sliten ;-) Felt gikk som en drøm, og må innrømme jeg ble paff ved karakter 8 da. Dommer mente hun hadde skrudd av nesa i 2,5 min etter levert gjenstand nr 2, og gått spor ( til og med bakspor – og pellet gjenstand i midten av sirkelsporet …?)

ja ja, søndag – ny dag ny mulighet. Lydighet gikk noe bedre, fikk i det minste poeng på alle øvelser men for et skreppe-skinn ….. Dekk og bli på innkalling er for pyser…. Begge dager REISTE hun seg rimelig raskt etter jeg hadde forlatt henne …Sto klar og ventet hun :-)  Felt : mistet 1 gjenstand og fikk 8. Rundering : Samme løype som lørdagen, og Betty HADDE lært noe fra dagen, og gikk vesentlig mye mer behersket ut fra start og dro ikke ut på laaaaange slag ! Faktisk er jeg veldig fornøyd med runderingen, og for en varme !!! Selv oppdaget jeg 2  grunne slag men dyret hadde nok full kontroll over terrenget. På første figurant dro hun meg ut på en liten sigtseeing i område før hun påviste fig.,noe dommer ikke satte  pris på. Han likte heller ikke måten jeg disponerte hunden på midtlinje heller så vi fikk karakter 7…

Vel, det viktigste er vi fungerte sammen som et team og at jeg liker måten vi trener på ;-)

I går kveld jeg  på sommerrevy i Hønefoss og trimmet lattermuskler !!! For en gal ( og god) gjeng…. Det eneste jeg kan si er at dette er vel verdt et besøk ! Gjerne flere ganger, det skjer så mye mimikk o.l at selv i helt edru tilstand er jeg sikker på jeg ikke får med halvparten («,) Avsluttet et hyggelig lag med middag ute, men noen skikkelig bytur ble det ikke. Pingla dro hjem 23:30 («,)  Same as last year…..

Kvikk og rask i dag, og *hosthark* klar for trening igjen …. Lydighet i steikende sol ! Dyreplageri ? tja – jooooo men vi på 2 bein får vel heller ikke fri selv om det er varmt ? Bruksappel, fremadsending, kryp og hals først – VARMT for både meg, Betty og 2 stk hjerner…..OG JA – du tippet riktig …..fremadsending ….gr……….   :-)

Hopp : vi snakker om noe hyggelig – avsluttet dagen med felt i høyt gress – noe som gikk kjempebra !

OI, skal starte lydighet til helga jeg….. Hm, burde vel sikkert trent på de øvelsene istedet ? Knis – noen må bli listefyll også («,)

Takk for besøket, og fortsatt god sommer :-) Ønsker meg et par netter med regn pga tørke og skogbrannfare, men fortsatt sol og sommer ! Enig ? Og snart er det feeeeerieeeeeeee

Comments are closed.