Jopp, vi har trent masse til oss å være, 2 dager sist helg var vi på LP- kurs og Betty synes det faktisk var veldig motivert til å trene hele helgen. Nå synes faktis Betty lydighet er gøy men på kurs og korte økter detter hun heeeelt ut vanligvis.

Jeg ble også motivert til å trene momenter, ikke bare kjøre øvelser vi kan sånn passe greit. Jeg gikk nesten i sjokk (tidlig)søndag morgen -jeg oppdaget jeg satt og tenkte på trening rett etter jeg hadde stått opp ( ja les – rett etter jeg hadde stått opp og for de som kjenner meg vet at det tar en stund før jeg våkner ….) Sånn er’e bare….  («,) Mandag var vi igjen på trening og gjorde litt småtteri og gikk en tur.

2 Spor onsdag som begge gikk dritt og jeg sier HÆRLI !!! Første sporet gikk i hundre og de aller fleste pinnene ligger igjen på Prestmoen.  Ok, rett skal være rett, etter noen serpentiner som hun slet fryktelig med gikk hun rolig og fint et godt stykke og fant en pinne. Der belønnet jeg med ball og avsluttet sporet. Etter en kort pause gikk vi ut på det andre sporet men da var Betty’s selvtillit for stor tror jeg og hups……hun gikk av sporet i en spiss vinkel – hvorpå hun prøve å løpe seg på sporet igjen. Heldigvis viste jeg at sporet vinklet motsatt vei så hun fikk ingen løsning på det men måtte etterhvert gi opp. Kjenner jeg snuppa rett skjer ikke dette neste gang :-) Prøver å få lagt et spor i morgen også, etter LP-trening kl 13

LP i dag : Laaaang økt hvor fri v fot IKKE begynte bra …… Men det gikk seg til, manekeng gikk bra – jobbet mest med fri v fot rundt kjeglene da hun har tendens til å ‘jage’ en del rundt disse. Ruta : Ny  vri i dag…. Betty skulle IKKE gå rett inn i ruta, men fra siden. Hva skjer’a ? Ga påvikning men like fordømt  gikk hun inn fra siden ??? Nå ja, vi får se i morgen, dette har jo ikke vært noe problem før.? Skal ikke gå inn på alle detaljer, men noe av målet med dagens trening var også konsentrasjonstrening over tid og tror vi suset på banen i ca 1 time før pause i bil. Da jeg hentet henne ut var hun klar som et egg, helt til hun så at alle de ‘morsomme’ røde kjeglene var erstattet meg gruppe til bruksfremadsendingen («,) Først litt FvF, så hinder med og uten apport, innkalling og fremadsending. Hadde bra tempoendring (og kort stopp) før gruppe og var imponert over Betty. Kjørte noen repetisjoner en vei før full øvelse som faktisk gikk bra (tror jeg?) Men Knis knis, da jeg belønnet Betty med ball takket hun for seg i dag og gikk til bilen :-) Slike dumme treninger gadd ikke Dronninga i dag tydeligvis ( eller var hun tankeleser og viste jeg også planla å gi meg med dagens trening ??? ) Egentlig hadde jeg tenkt å avslutte treningsøkten med en liten tur på område men …..

I morgen  ja da skal vi trene mer og JIPPI det er spådd flott vær i morgen oxo !

Avslutter med å ønske alle god helg, og til alle som skal på stevne lykke til !!!

Comments are closed.