jo som overskrift sier så har jeg nå realistisk sett mistet håpet desverre    ;-(             Fikk beskjed i dag om at vi ikke var kommet med på stevne i Arendal så da står vi pr nå med et snitt på 547 poeng.

Stevne forrige helg gikk egentlig veldig bra, men det ble ikke mange poeng gitt. Vi var i Sandnes, og takk til Sch.hundklubben og andre deltagere for et veldig hyggelig stevne ! Selv om det er fryktelig langt nedover til dere tar jeg nok turen igjen bare jeg kommer med ;-) Denne gangen gikk turen veldig greit, for mamma’n min var med og holdt meg med selskap i bilen !

Lørdag morgen, og trekkning ga oss siste startnr. så det var bare å slappe av, inne i klubbhytta da det regnet til tider veldig godt ute :-) Innen vi skulle ut ga regnværet seg, og solen kom frem ! deilig, det ble faktisk også ganske varmt med god drag i lufta. Rundering : Litt problemer m å dekke starten da Betty dro ut og fremover i løypa så jeg var sikker på en fig….hm ingen melding, ok -kjørte videre og bikkkja ble igjen borte ….. Hm fortsatt ingen fig men helt klart at Betty styrte løpet :-)  Etterhvert fant hun et par fig men da vi var rundt 300 m inne i løypa  var  hun skikkelig sliten….? og jeg ‘datt nok litt ut’ men Betty gikk bra videre (dog ikke ekstremt store slag – nå hørte hun etter ;-) Fra midtlinje så jeg hun fikk fert av siste fig og at hun forsvant inn i småskogen for nærmere lokalisering. hups fant hun ikke …? for meg virket det som hun jobbet skikkelig der nede uten  finne- Oiiiii , halsmelding igjen  ;-( Måtte rope henne vekk fra fig og sendte ut igjen og endelig meldte hun som hun skulle. I ettertid fortalte figuranten at hun først hadde vært der og meldt med bittet men på tur inn stoppet hun i en bekk for  drikke  og der kom feilkoblingen i hennes hode . Felt : den ene etter den andre kom ut med en eller to gjenstander….  Ikke veldig oppmuntrende men Betty pleier  være god på felt tenkte jeg. Flink , tja ikke akkerat – fant 1 gjenstand og slo på en annen uten å finne ;-) Lydighet ; Ikke alt var perfekt …….. Så påskeforsett om å trene LP gjelder enda !

Ja ja, sånt skjer- ikke at jeg ikke ser problemet med halsen men jeg tror hun ikke var i form lørdag. Hun var løs i mage og enormt rolig på kvelden også.

Våknet sondag morgen til fortsatt regnvær og vind, Betty virket slett ikke sliten men hun hadde fått løpetid i løpet av natten, så gjett om jeg var glad for at jeg hadde vært siste startende dagen før …?  Startet også med rundering søndag, noe som gikk mye bedre enn dagen før, her fikk vi også videreutviklet øvelsen : innlagt svømming !!!  et godt stykke ute i løypa var det så mye vann på midtlinja at det rakk meg til midt på leggen ! Hadde ikke mulighet for å gå rundt altså og etter avstand på slag burde / måtte jeg ta imot og sende der et sted. Tok ingen flying, og pirket heller ikke på at Betty skulle sitte der og da :-) Sendte Betty ut, hvorpå hun jumpet et par tre ganger før hun faktis la på svøm……! Jeg må innrømme jeg ikke har trent på slike forhold altså ! Sum ; Jeg var veldig godt fornøyd med Betty ( og meg selv) men noe å trekke for var det så jeg var  fornøyd med en 9’er for den runderingen. Felt : 3 gjenstander, fortsatt hadde Betty problemer med  lokalisere en gjenstand.

Lydighet ; DET ER BARE  TRENE MER  i drlig vær !!! (og fremadsending er fortsatt noe herk ) Det var rimelig vått flere steder på banen og en holdt eller to satte hun seg ikke skikkelig ned. Innkalling ; stillingsendring, Betty sto klar da jeg gjorde helt om holdt og skulle til  sette seg på stå-komandoen ? HÆRLIGE SKRULLEHUND !?!

fremadsending : tror betty tenkte – jippi ….. hører ikke på mor hører ikke på mor, har løpetid jeg og lov til  glemme jeg …jippi eiiieei

Frøkna var i det minste i både humør og form, deilig med frisk hund men……? Endte opp med 550,5 poeng og en blid men våt hund ! som sagt var jeg siste startende og da vi gikk av banen sluttet det å regne også ;-)

sist uke gikk lydighetsforsettet mitt ikke helt etter planen, ble for mye annet som måtte prioriteres men bittelitt fikk vi da gjort, samt flere turer. mandag og tirsdag ble det begge deler, og til helga er det LP-kurs og gjett om jeg gleder meg ! Nå er det SÅ mye  trene på,jeg mangler bare motivasjon……?

OK – får bare få melde meg på stevner fremover ( og håper det lager et ‘press’ på meg for å trene…?) Betty har nok motivasjon til det meste -bare ikke til å ligge rolig innendørs :-)

(«,)Morna 

Comments are closed.