og her har skiene ikke blitt brukt ! (les: de skiene jeg ikke har ;-) ) Men vi har da vært masse ute i frisk luft, runderte torsdag,lørdag og søndag. Torsdag kjørte jeg ukjent oppgave, i ukjent terreng og det gikk i kryss og gevær fr jeg vel si ! Betty gikk over 1ste figurant som satt helt i starten og vind sto ‘feil vei’ .OK – dårlig unnskyldning, som fører burde jeg sørget for  dekke starten bedre ;-( Resten av løypa gikk heller ikke perfekt, så sier ikke mere om det ! Fredag ble hjemmedag, vi hadde planer om  trene men slik som det snødde på morgenen tok vi like godt en fridag. Lørdag var vi i kjent løype på Prestmoen og huy hvor det gikk ….. Den er veldig åpen og fin, og Betty løp som en gal. OK, faktisk mye bra men hun fikk fig i nesa og jobbet skikkelig lenge før den ble lokalisert. Figurant lå på motsatt side og langt frem i løypa og prestmoen er kjent for vind som snur hele tiden. Ved funn av fig. kom det desverre et par halsmeldinger også. Hm…. Det har i det siste kommet noen halsmeldinger ved funn når hun er for heit….

Avsluttet dagen med felt, 6 gjenstander som gikk bra hvis jeg ikke husker feil. Treningsdagbok – hva er nå det ? ;-) Helt på tampen et felt til med bare 2 gjenstandet ute i hvert sitt hjørne, hvor jeg belønnet med skikkelig julekveld på begge gjenstandene. Håper Betty husker felt er gøy til helgen nå. (Runderings-stevne i Sandnes)

Stevne ja, her er løpetid i farta så håper vi likevel får være med ……? For lørdagens rundering lovet godt ! Betty gikk virkelig godt, tja ikke mye si når alt gikk etter boka ;-)  

Så var det påskeløfte da, Lydighetstreninga altså. I morgen……… For i dag har det kun blitt en tur, men i morgen er påsken over for dette året !

(«,)

Comments are closed.