Denne bloggen skulle jo egentlig handle om hundetrening, men det ble ingen trening eller tur på frøkna i dag…. Jeg hadde et par ærend i byen, og skulle en liten tur på Rema 1000 men for en galskap …….  ?  :-)  Blir både lattermild og matt av slikt kaos jeg ! Har nå fått nullstillet meg så det blir en liten rusletur langs veien her snart. Deilig med lysere kvelder !!!

Tja, trening ja – hvem er det ? Vi har rundert flere ganger siden sist bloggen ble oppdattert men lydighet har det blitt så som så med desverre. Har jo hatt planer om å trene lydighet men er det ikke det ene så kommer det noe annet i veien ( prioritering kansje ,….?) Vel, de siste onsdgene hvor vi pleier  trene i ridehall, har det vært møter e.l. i forbnnelse med jobb og jeg har prioritert disse møtene. Men, papirmaskin blir stoppet desverre. Så da er det bare vente og se hva som skjer mtp jobb fremover…Kanskje jeg får veldig god tid til å trene snart ? Hm, det er vel ikke drømmesituasjonen og ikke blir man vel heller rik av det så håper å unngå det !

Påsketur ; joda vi skal nok på påsketur vi også men ikke veldig langt,- vi satser på rundering i lavlandet og kanskje et lite spor hvis det er terreng til det :-)

Og så et lite ‘påskeforsett'; Jeg skal bli mye flinkere til  å trene lydighet etter påske ! Tror jeg skal klare å holde det også, for i vinter har det vært minimalt LP-trening pga lys og underlag. Så selv om det fortsatt bare er mars ønsker jeg våren velkommen og  GOD PÅSKE til dere alle !

;-)

Comments are closed.