Det skulle vært helg  (les fri fra jobb)  hele uka :-) Også i dag har det blitt trening,kjørte  ca 8 mil  og trenet faktisk lydighet inne i parkeringshus mens sola skinte ute :-)  Rimelig galskap men hva gjør man ikke for en hobby ? Betty går bra og lar seg ikke merke med løpetiden hun fikk for noen dager siden. Men jeg som fører gjør jo en del rare ting da som ikke gjør hennes oppgaver enkle…… Takk til gode venner som gir tilbakemeldinger, så får vi bare håpe det sitter på stevne.

Nå har jeg veldig lyst til å få et stevne hvor jeg klarer å holde hode kaldt hele løpet. Poeng er ikke veldig viktig,men har lyst til å få ‘alt’ til å fungere på et stevne.Det virker som Betty er helt bra i beinet igjen også, ingen stivhet eller halting selv etter  rundering tidligere i påsken :-)

Selvfølgelig har vi masse å trene på fremover,så jeg håper at formen og motivasjonen holder selv om jobben igjen straks kaller… I morgen kveld er det igjen igang med mere trening !

Hei så lenge

Comments are closed.