å fortelle for tiden, dagene går så altfor fort nå som jeg endelig har begynt å jobbe litt igjen.(Og jeg måååå jo strikke litt også ;-))

Ukene går sin gang, sist helg ble det en dag med rundering igjen. Betty var vel motivert og gikk i sin egen verden igjen ;-) Neida, klager ikke- deilig med en hund som går og går, men det hender det går litt i hyttoggevær men det er jo slike økter man kan jobbe med. Hadde jo vært fryktelig kjedelig om alt gikk etter planen også ? Utfordringer er til å overvinnes («,)  I morgen skal vi i ny ukjent løype – gleder meg !

Har vært hos kiropraktor med Betty også, der var det noen låsninger rundt omkring som jeg håper hun greit blir kvitt. En treningskompis mente hun hadde et mye bedre ganglag på dagens trening og på hinder virket det som hun brukte ryggen godt i dag !

Ja, jeg hade jo ikke mye å fortelle så avslutter nå med å si GOD HELG  («,)

Gerd & Betty

Comments are closed.