og etter lørdagens runderingsøkt synes jeg nesten det var like greit ;-) Frk VetBestSelv gikk i kryss og gevær og alle slagene minus 1 på ei nesten 300m løype ble sendt om igjen … Ja, ja fikk da testet Betty’s kondis.

Søndag derimot gikk hun som en drøm !!! Dette var vel den beste ( og letteste økt ?) vi noen gang har hatt, hun ble noe dyp på et par tre slag men bra passeringer og rette fine slag i ei løype hun har veldig lett for å styre selv :-)  Felt rakk vi også begge dager, også her jobbet hun veldig bra. Det var to gjenstander som frøkna hadde litt problemer med å lokalisere men hun gir seg i hvertfall ikke med det første ! 

Mandag rakk vi en kort kort lydighetsøkt før mørket kom. Fri v fot eller vel muligens ikke perfekt men hun gikk veldig pent, og brukte bakpart godt i venstrevendinger og holdt seg tett ved vesntre fot i helomvendingene. Trening og fokus på momenter hjelper gitt ….. Fremadsending, joda måtte jo prøve og JIPPI – den fungerte kjempebra ! Men…. Betty’s glansnummer (hals) fungerte ikke ….? hi hi, her var det skurring gitt så diskanten måtte justeres litt ;-)

Kort oppssummert så har de siste dagene vært veldig bra, Betty har hørt på moder’n og tilogmed fått mat i helgen ! I dag regner det ute, og jeg prøver å finne på ørten ting for å slippe å gå ut- har til og med vasket gulv så grisevær har også sine fordeler …?

Gerd

Comments are closed.