Ja….jeg bare lurer altså – for her durer der såpass i kveld at jeg lurer på om jeg kan få hørselskade :-)

I et strålende vær gikk vi en lang tur, (vel såååå lang var den vel ikke, alt er relativt men i vår målestokk var den lang !) OK ? Uansett så synes nok sjefen i husholdningen det var deilig (og trolig på tide) så hun løp i kryss og gevær i en nesten snøfri skogsteig og alt som kunne ligne om Dronningfakter var lagt igjen hjemme – i dag var det nok mere Bambi på glattis-fakter enkelte steder…. Enkelte steder var det reine skøytebanenen og Betty flatet ut et par ganger så lang hun var – stakkars, håper det ikke ble noen strekkskader….

Feltsøk ; joda, et kjapt utråkket felt helt på tampen med 3 like gjenstaner ( et bånd kuttet i ca like deler) 2 gjenstander gikk kjapt inn men så ble det et par runder med løping så Betty var tydeligvis ikke veldig sliten etter turen…., en liten tur innom ‘fot’ så ble nesa skrudd på igjen og tøft – hun gikk rett på  siste gjenstand.  Jeg har hatt slik ‘flaks’ noen ganger nå, at hun har funnet gjenstander rett ut for der jeg sender så jeg håper på litt læring her ( les: at Frk VetBestSelv har skjønt at samarbeid med meg lønner seg )

Gerd

Comments are closed.