Litt tidlig ute muligens, og jeg har for all del ikke julestemning men det har blitt noen par med sokker i det siste …. jeg har jo vært sykmeldt en stund nå og tiden har blitt noe vel lang !dsci0042.JPG Heldigvis skal jeg snart begynne å jobbe igjen snart, og da går nok tiden og produksjonen drastisk ned .

Noen par bortbestilt alt så venner og bekjente slipper å drukne i sokker til jul :-) Her er det også noen par ‘gjestetøfler’ som jeg personlig er blitt veldig glad i å bruke samt helt fremst ligger et par votter som er strikket i dobbelt garn så de regner jeg med er gode å varme, men selvfølgelig ble de for små. ;-(  Ja ja, raske å strikke så det er bare å få igang strikkepinnene igjen. Og en god venn kom med et lite hint her om dagen om atte han var kald på beina så da blir det nok er par til med sokker…. for selvfølgelig var det ingen riktig str i ‘ferdigboksen’ :-) hm…… har masse garn altså, men spørs om jeg ikke også må kjøpe litt nytt garn snart også…… lenge siden det har blitt strikket stripete farveglade sokker nå……..(«,)

Over til noe annet : 4 dager til LP-stevne så det bør nok aktiviseres litt hund her i dag også :-) I helga gikk det i rundering og felt, felt felt, rundering og felt og kort fortalt gikk det bra og /men ga også noen tankevekkere og treningstips men det er jo LP vi burde trent nå …..Sånt surr driver jeg med bestandig før stevner :-) Bare vent til neste mnd når jeg har meldt på runderingsstevne – DA kommer jeg vel til å trene Eliteøvelser («,)  Ok, Betty kan jo øvelsene men det er det lille ekstra da ? Hi hi, får ta det som det kommer men må få kjørt noen neseprøver og hinder før stevne men det kan jo nesten være en risiko på isete underlag….Hm…. Skal jeg dra hinderet inn i stua kanskje ? det er jo innendørs stevne ;-o  Neida, fullt så gal er jeg ikke….tror jeg … ? Går ut en tur nå vi – og sjekker underlaget ute !

Gerd&Betty

One Response to “Julegavene i boks ;-)”