Og  stakkars Betty ser ikke helt fornøyd ut hun heller med resultatet («,) Dette  er faktisk forsøk nr 2, og det passet utmerket under produksjonen om jeg skal si det selv …… dsci0041.JPGTanken var å strikke et mykt dekken i ull som også puster/ slipper ut ev fuktighet. Vel, det gjør nok dekkenet også, bortsett ifra en stoooooooooooor miss….. det strakk seg enormt så den tette halsen ble veeeeeeel myyyyyyyyyyye utringet :-(   Så konklusjonen er at dette er ikke til å bruke OG jeg skal ikke rekke det opp nei…. Har nemlig brukt garnet en gang før, og dette er håpløst å rekke opp !

Men snart er våren i sikte, 2 varmegrader ute nå og  jeg satser på at det ikke blir behov for dekken mere i vinter ..? Men finnes det noen der ute som vet om et godt dekken som puster tar jeg gjerne imot tips !!! Jeg holder meg til å strikke kjedelige raggsokker !

Mens jeg tuklet med fotoapperat i kveld kom jeg også over dette bilde som ble tatt for en stund siden da vi hadde besøk av mamma som ikke klarte å sitte rolig og se på snøen som hadde kommet ned fra det store intet :-) Vet ikke hvem som var mest understimulert jeg – Betty som hadde vært holdt i ro en stund eller mamma, men kamp og kaos ble det i hvert fall …..dsci0020.JPG

Vel, Betty vant desverre for meg snøskuffa rimelig kjapt og svinset kjekt rundt i hagen med den så potesokk og bandasje forsvant og jeg måtte både base rundt i 1 m snø for å hente skuffa så rett inn og legge på ny bandasje – heldigvis satt alle stingene fint så ingen skade skjedd, jeg hadde bare fått meg en kjempegod latter :-)

Og sånn ellers går trening for tiden over stokk og stein, sist helg kjørte Betty runderingsøkta helt selv- jeg bare løp etter som en dust på midtlinja ;-) Eh…..har meldt på runderingsstevne på Klepp om 1 mnd men hakke løst te å tenke på det engang….. hmmm 2…. om 11 dager skal vi starte lydighet også…Ja ja – da får vi i hvert fall noen hint om hva vi må trene mere på  :-) Kari – har du det rosa lyset klart ???

 

 

One Response to “Nok et mislykket dekken-prosjekt,og 2 gode hjelpere !”

  • Men hallo, strikk på en hals på dekkent da vel! Tipper det kommer til å bli kjempefint om du gjør det – og dette er verken ironisk eller spydig ment på noen som helst måte. Jeg er faktisk imponert over husmorgenene dine!!