hm… da jeg satte overskriften fikk jeg noen assisasjoner om hvordan livet var for nesten 100 år siden – da som nå så jeg frem til helgen med stoooor glede men innholdet i helgene er vesentlig endret gitt ;-)  Vel – håper nå for tiden på masse hundetrening i helgene – og sosialt selvfølgelig men nå ute i skogen, på dagtid og ikke over ‘ørten’ pils på by’n («,)

Litt hundetrening har det da vært sist uke også- mandag var det flott på vinterbanen og trenet kontakt / fri v fot samt etterhvert å gå rundt markører ( manekengen ) Vips så har gjeting kommet tilbake der- og da er Betty helt håpløs å gå fri v fot med….. . Fryktelig stiv hund med et bein ihvert hjørne av kroppen :-)  Fri v fot synes jeg er blitt veldig bra selv i hvertfall, B er konsentrert og uten lyd selv om jeg kjører lange økter. Onsdag var vi i ridehall, vi trenet på en god del av det samme som over samt tempo inn fra både stå, dekk , ruta, apporter og annet. Hun kaster seg stort sett inn, riktig possisjon men det er noe med henne for tiden tror jeg – noen hurtigkoblinger oppi nøtta funker ikke helt som de skal ….. ? Dekk og Betty Fot er jo ikke akkkkeeeerat like komandoord vel ???

Jaja, morsomt er det – men host hark – det blir nok ikke mye poeng på et stevne ! Stevne ja, skal bli spennende å se hvordan det går siden det er så lenge siden sist og vi har gjort masse momenter i det siste og ikke flere ferdige øvelser etter hverandre.

I dag hadde vi avtalt å trene lydighet, men pga været er underlaget trolig perfekt skøyteis så det ble avlyst. Kjekt – for da slipper jeg å gå kilometervis på fremadsending, og vi kan heller gå en tur etterhvert i snøværet !

God helg – og nyt den som dere best kan ;-)

Comments are closed.