Søndagen tilbrakte vi i skogen, først rundering – Ny løype som begynte åpent og flatt og fortsatte noe tettere i en U-sving og med flere beferdede stier /veier som hundene lett kunne vinkle på eller måtte krysse for å komme dypt nok.Kort fortalt kan jeg vel bare bryte sammen og tilstå – Betty hadde full kontroll og mestret oppgaven med glans selv om hun var belemret med en utrolig dustete fører på dagens trening ;-)

Betty gikk veldig bra fra start, ok da så var hun vel ‘noe dyp’ i slagene men vi hadde 3 bra passeringer før hun dro litt frem og fant en fig ;-) Fig nr 2 satt dypt og langt fremme i yttersvingen. Fig nr 3 var gruppa litt usikker på hvor var men vi runderte freidig i vei selv om vi fikk en hundeeier ( uten hund) på stien parallelt med oss ;-) Det komiske var at når jeg ropte ‘betty her’ svarte mannen klart og tydelig ; Hu kommer nå- i full fart !

Knis Knis – Lurer på hva han egentlig trodde om oss – at hunden hans hadde jo stukket av var jo en ting men jeg fikk jo heller ikke fanget bikkja mi- den stakk jo av hele tiden («,)

Vel, vi var kommet nesten i slutten av løypa – og gruppa hadde kommet frem til at siste fig ‘sikkert’ satt langt bak oss i yttersvingen så jeg belønnet et tomslag og avsluttet runderingen. Betty var litt fokusert nedover der vår venn hundeeier hadde forsvunnet men  er vi ferdig så javel da…. Vi tasset tilbake mot standplass mens siste figurant satt igjen i slutten av løpa og tekstet en sms om at hun så oss gå …..? JIPPI – Betty hadde ikke gått over fig – hadde jeg sendt et slag til hadde hun fått figuranten ;-)

Hadde også en host hark – perfekt løsning på felt i dag ; 2 gjenstander i høyre hjørne da damen i det siste har vært litt venstrevridd ! Disse gikk fort fort inn. Burde da avsluttet, men forrige hund hadde lagt igjen en gjenstand. Det var en bit av et bånd, som jeg ‘viste’ lå i venstre hjørne så vi gikk opp dit og sendte. NÅ skulle frk VetBestSelv vinkle mot HØYRE så jeg ropte stå – og skulle så kjekt ta en dirigering…. Betty stoppet opp – jeg brukte TYDELIG TEGN mot VENSTRE og komanderte søk ut ! Jada selvfølgelig  sa frøkna og dro rett til HØYRE og plukket siste gjenstand ….bingo…..?

bra noen har kontroll ikke sant ? :-)

One Response to “Frk ‘VetBestSelv’ overbeviste !”