Betty fikk nemlig  årets spor i dag, med et mini oppsøk og greier og greier – og gikk et nydelig spor og pellet opp alle begge to pinnene PLUSS slutten ( ok – så var det en godt brukt tennisball da …) Jeg er kjempefornøyd ; Betty gikk rolig og behersket igjenom hele sporet ( eh, minus noen meter etter hver pinne da ) og det var en fryd å henge etter. Tror sporet var ca 500 m og ikke anntydning til brannsår på fingerne engang :-) Jenta si det tenker jeg – har hun flaks blir det et spor til om noen mnd ….. («,) Jeg synes jo spor er utrolig morsomt og spennende når vi opplever slike rolige fine spor, men Betty blir lett alt for hektisk for meg i sporet og da blir det bare kaotisk og slitsom. JA, jeg er lat og trives bedre med rundering – og det skal vi gjøre i morgen !

Feltsøket i dag gikk også bra – lite løping og bra søk i starten- hentet raskt inn 5 gjenstander men … æsjamæg altså – den siste gjenstand var plastikslange og DEN var fryyyyyyktelig vanskelig altså. Kan ikke si at jeg så at hun valgte den bort men …. merkelig at hun ikke tok den før…? ja ja- vi får bruke den litt så får vi se om det er selektivt søk eller eller.?.?

Vel, i kveld forventer jeg  i det minste en rolig hund, og er sikker på det blir en rolig kveld på meg også;-) Nå skal jeg bare lene meg tilbake i stolen og vente på at millionene triller inn i kveld, er i hvert fall lov å vare optimist til Lotto-trekningen er over ?

God helg !

Comments are closed.