har det blitt etter stingene ble tatt fredag, men dårlig med springetur på Betty :-(

I helgen ble det en økt med rundering , med speilblank midtlinje og hard skare utover i skauen- veldig deilig for potene det tenker jeg …  Betty gikk faktisk veldig bra – men hun ble jo stoppet på midtlinje e hvert slag ( turde ikke kjøre passeringer pga glatta ) Skal vel ikke påstå kondisen var på topp etter 3 uker i ro, men hun gikk vel også på oppspart energi ?  

Avsluttet dagen med et felt hvor hun løp og løp …..  og snublet tilfeldigvis over noen gjenstander – på meg så virket hun nokså heit («,) Deilig å få gjøre litt igjen tror jeg så hun glemte seg litt bort …..( les : glemte å skru på nesa !!!) Hun var meget rolig på kvelden i hvertfall.

Bruksappell /fremadsendig har jeg ikke prøvd, må prøve  få bakkekontakt først men vi trenet da litt fri v fot , fremadsending til rute og neseprøve mandag kveld -på så og si bar asfalt så vi er igang. Men jeg føler det ikke blir helt riktig ovenfor hunden når underlag og lys er såpass dårlig at vi avsluttet tidlig. Får prøve å være litt seriøs når vi kommer i ridehallen onsdag. Er ikke flombelysning der heller, men vi unngår da skygger og glatte partier ;-)

Har meldt på LP-stevne i Tønsberg om 3,5 uke så her må det trenes …

Og ja Kari – jeg skal ha et rosa lys klart – vurderer  å tenne det kvelden FØR stevne, tror du det vil hjelpe ?

Comments are closed.