Etter flere  dager med trening tok vi det litt rolig i dag, gikk en times tur i skogen og koset oss, selv om været var surt og kaldt. Så på buskene at våren snart er i anmarsj også her, men da jeg kikker  ut nå tviler jeg litt….. Her snør det tett, og bakken er helt hvit. Så spørs om planene om spor i morgen bør revurderes og heller satse på litt lydighet :-)

Betty virker veldig fin i nakke /skulder/ ben nå og da er det gøy å trene igjen ! Trenet lydighet i går,veldig mye bra men noe ukonsentrert,- for ivrig og noe lyd :-( på fri v fot ! Tok en runde med det i dag, etter turen og da gikk alt så mye bedre :-)

Hm… deilig med en kveld på sofa, men burde vel ha trenet litt også….. Har en god del å pirke på, og det ganske fort fordi vi  har meldt på konkurranse 6 mai :-)

Hørte en gang at dyr kan lese våre tanker, og Betty er ikke dum så da holder det vel atjeg tenker på å trene ….?

ha en fortsatt flott påske og kveld !

Hilsen gerd & Betty

2 Responses to “1ste dag påske”