Det tok nesten 2,5 mnd før jeg informerte min supre webmaster om at jeg min pc-kløne om at innleggene forsvant, men nå i løpet av kort tid skal det være  i orden ;-)

 

Og nei, jeg skal IKKE blogge om alt som har skjedd siden sept 2011 – trur jeg ;-)

Cora, mitt lille gull fortsetter å sjarmere meg – og spes nå siden vi på lydighetsfronten har begynt med min ‘hat-øvelse’ nr1, nemlig fremadsending :-) Har trent den i dag, og kjenner jeg gleder meg til neste økt allerede….

Hun er en ‘rar’ hund å trene med, litt morsomt da jeg ofte må vri hjernecellene litt under ny-innlæring på henne. Hun er bare såååååå anderledes enn Betty og Ceta Belgere ;-)

Utrolig rolig og sanset hund, noe også funksjonsanalysen viste i nov. Pga løpetid fikk vi ikke være med på MH-test i Svergie med kullet, men i ettertid er jeg bare glad for det fordi en F-analyse er jo bedre og gyldig for start i NBF ;-) JAAAA, jeg har sjekket terminliste, og teller på finga på om det blir dobbeltstevne i Sandnes i mars :-) Har veeeeeldig lyst til å komme igang igjen nå ;-)

Alt klart til start har vi ikke, men tipper vi rekker det innen mars….? På Lp-fronten har jeg lagt det meste på is, skal prøve å fokusere på en ting av gangen … vært flink noen treninger nå men tipper det slkir ut når vår-sesongen kommer ;-) Nå vel, har i dag meldt på et uoff stevne her i klubben 25 februar ( LP Kl I ) så heeelt seriøs er jeg ikke :-) Men jeg trenger konk.erfaring / å bli komandert inne i en ring så jeg tar det som det og skal fokusere på at Cora også får hyggelig opplevelse ;-)

Rundering : går stort sett på skinner men for all del ; jeg har en selvstendig frøken som ofte sporer av litt og leter litt for lenge og langt vekk så jeg er veldig forsiktig med å legge ut figuranter skal jeg love deg ;-)

Cora har vært syk en lengre periode nå siden medio nov (luftveier) så det har vært litt opp og ned med treningene men det virker som hun er i farta igjen nå. krysser finga for greie tempraturer utover vinteren og fortsatt lite snø ;-)

Liiiitt skjeeeeeptisk for at dette innlegget blir borte oxo avslutter jeg her og nå, men nå ser dere vi fortsatt lever – og jeg stortrives med mitt lille gull ;-) Og joda, katteskinnet lever også i beste velgående – Han sitter vel på trappa eller ligger i pappesken sin og venter på Cora…. For inne vil han ikke være ;-( Men han er jo en søt liten tass da ;-)

morna -og takk for besøket !

4 Responses to “Nytt forsøk – igjen ;-)”