Ja nå er jeg virkelig lei ! lei av å måke snø, lei av å slappe av og ikke minst lei av å føle meg som en stor dyremishandler !!!

Føler jeg lyder som en gammel plate – med  riper og hakk, Dårlig ordforåd her for tiden…. Nei Betty – legg deg ! du, ligg rolig nå . Betty, slapp av, vi skal IKKE ut nå….. osv osv  ….  Som dere forstår PRØVER jeg virkelig å holde Betty rolig så potekutt skal gro raskt men virker ikke heeeeelt som Betty er innstilt på det samme :-)

Men på dagens tur fant jeg muligens løsning på fremadsending….. KO ‘gå pent’ fungerte vel nesten perfekt på en fremadsending….. Dyret øket rolig tempo et stykke frem, holdt avstand en stund og bråkom tilbake på et lite nys….. Hm…. :-0

Fredag var vi hos dyrlege og sjekket såret, det så veldig bra ut så noen dager til nå så er vi vel igang igjen. Har jo trenet litt lydighet men det har ikke blitt noen god tur på lenge, og hun savner nok å få løpe litt :-)

Oi, glemte nesten å fortelle at fredag ble Betty igjen brukt som blodgiver ! Nå gikk det greit, og Betty lå utrolig rolig på benken og fulgte med på alt som skjedde. Pussig hund. Jeg synes det er veldig ålreit å kunne være til hjelp, denne gangen tror jeg faktisk det hastet litt for  den andre hunden også, og jeg håper det gikk bra med den ! Merket ikke noe spesielt på Betty fredag eller lørdag, hun virket ikke hverken sliten eller slapp.

Nei, det er vel på tide med en ny runde med potesokk og snø-skuffe….   :-( Og snart ny uke og nye muligheter («,)

g

Comments are closed.