og nytt utseende på bloggen – men det har dere vel sett ? Er jo litt kjedelig jeg da som valgte nesten lik farve, og samme bilde, men stakkars webmaster har jo ikke så veldig mange bilder av Betty å velge mellom heller da( hun må nemlig også være fotograf) Men tusen takk Marianne ! Uten deg hadde jeg aldri hatt blogg :-)

Det har ikke vært store mengder med trening heller kan vi vel si …. Betty har fortsatt kutt i pote men viser ingen tegn på smerte eller på å ta det rolig. Tvert imot, hun er klar som et egg etter å ha vært så mye innendørs ;-)

Onsdag kveld var vi i ridehall ( smart med potekutt ikke sant ???) og gjorde noen småting. Har vel ALDRI hatt så bra tempo ut til ståmarkør tidligere så det var ingen feil med motivasjonen der ! Ruta gikk veldig bra – selv om jeg hadde prøvd å ‘gjemme’ den i den mørkeste kroken jeg kunne finne, ja kjempegrei jeg ikke sant ? Fvf kunne vel vært bedre, hun gikk som en banan rundt leggen min, men kontakten var det ikke noe å klage på. Ja ja, nok å ta tak i etterhvert.

Stevner fremover ; joda vi skal vel starte også i år men har ikke meldt på noe enda. Vurderer et LP- stevne i Tønsberg i feb, og mulig  NKK Bø – har kommet så langt at jeg har sjekket at  påmeldingsfristen er 21 januar, ergo god tid. Mangler liksom motivasjon til å trene, vi gjør bare liksom noen øvelser for tiden om du forstår. Ergo kan det være greit å bli bedømt eller komme seg på et kurs igjen ;-)

ja ja – fortsatt er året ungt, og sent på kveld så ingen trening i kveld i hvertfall ! Jeg får heller strikke litt igjen mens Betty sukker tungt fra senga si   :-)

hei så lenge

One Response to “En uke er gått”

  • admin:

    Hei og takk for skryt. Du har jo jammen blitt flinkere til å blogge enn meg.
    Dessuten tror jeg du har smittet meg med «Sokke-strikke-sjuka» *snøft*

    Vel,vel….. nå har jeg oppdatert litt, så nå skal det være mulig både å lese og skrive kommentarer igjen.