Betty & og jeg ønsker alle venner og bekjente et riktig godt nytt år !

Vi håper overgangen til 2008 gikk bra for alle, og at ingen gikk av skaftet pga raktter som smalt i hytt og gevær. Her var det rolig, ikke så veldig mange rakketter å se men jeg hørte da en del smell. Betty reagerte overhode ikke, så bare de små nusselige ørene blafret litt med noen av de største smellene men det er vel lov ?

Nytt år, nye muligheter osv osv : Dårlig med nyttårsforsetter her, men noen planer har vi da selv om jeg ikke skal legge ut alle mine kommende nederlag her :-)  Neida, ingen store ambisjoner – ønsker bare å få mange flotte treningsstunder med Betty og venner. Og hvorfor i all verden sitter jeg da her og pukler på pc …?   Mens andre er ute og runderer ?

Betty har vondfille på pote,  fikk et potekutt i går mens vi tråkket terreng og så hønemor og pyse som jeg er tar vi det rolig et par dager og håper det vil gro fort. Betty er utrolig rolig i dag også, så enten er det litt vondt eller så kjeder hun seg snart til døde av å vente på at noe skal skje…. Tror desverre ikke det skjer noe gøy her i dag, siden jeg er hjemme med godt dagslys ser jeg at det er på tide at det skjer noe huslige sysler her . Vi får se hva jeg rekker, har jo masse garn jeg skulle strikket opp også ……

Så lite spennede skjer her i dag, men håper du har hatt en fin dag, og får en flott kveld ! Vi kommer sterkere tilbake senere i år ;-)

gerd

2 Responses to “GODT NYTT ÅR !”