Julekvelden er over og joda, vi forspiste oss i år også :-)

OG – Tusen takk for alle flotte julegavene ! Ingen nevt – ingen glemt (eller fornærmet ) men -alle var kjempefine på sin måte ! Alt fra bade- delfiner til Betty’s gave fra min mor.

Her koser dronninga seg under pleddet hun fikk etter en dag i skogen. Vi har nemlig trenet masse dsci0017.JPGde siste dagene, det begynte med lydighet 2dag jul på Sokna. Ny plass og veldig klar hund gjorde vel sitt til at det ble en del lurv i noen øvelser,men det var da en god del bra momenter også. Desverre kom det en del lyd …. hm…. fy og fy ! 3dje dag = mere lydighet som faktisk gikk rimelig bra, tror ikke det var lyd eller skeive holdter. Trenet også apport/ tempo innkomst  i forskjellige variasjoner som gikk bra ( tror jeg ?)

Rundering fredag og lørdag gikk kjempebra, veeeel…. i dag kunne det vel ikke skje så mye feil heller på første økt ; kjørte kun 4 funn med løsbitt og synspåvirkning på alle slagene :-) Nå er vel ikke Betty den som trenger mest påvirkning for å gå ut men siden rundering ble lært inn med synspåvirkninger synes jeg det kan være greit å repitere litt innlæring med rett ut og langt ut. Det funker : på andre økt i dag var vel hun på 100 meter før hun vinklet frem og tilsutt innover igjen ……

Og i morgen er det ny dag og ny trening tror jeg. Litt lydighet er planen, og klarer jeg å holde meg til planen er det mer innkomster, fremadsendinger og hopp o hinder som det skal trenes på !

Ønsker alle en riktig god kveld, og fortsatt god jul ! Selv om det har regnet litt de siste dagene er det fortsatt masse snø her hjemme og julestemning ! Deilig å bo på landet !

2 Responses to “Romjulsdrøm”

  • Takk for flott trening 2. dag på Sokna. Så flinke dere er til å trene! He, he.. vi fikk nok tuppa dere igang igjen. Bare å stå på videre, du har en super hund med masse fine øvelser! Heia Betty. Vi ønsker dere begge et riktig godt nytt år! Hilsen Clyde, Rikke og Line

  • Dere er så flinke dere ! Jeg tror ikke sånn trening ligger helt for oss jeg – det krever jo slik tankevirksomhet *flir*.

    Ha en fin nyttårsaften i morgen! Her står det viltgryte med elgkjøtt på menyen – det må da «gjestene» (dvs MEG) bli fornøyd med :).

    Dronning Babs sender en hilsen til Dronning Betty !