En intensiv treningsuke er over, og i kveld sitter jeg ‘som et slakt’  her ved pc’n mens lille blondie virker understimulert og ligger og tygger på føttene mine ….. gr…. !

Mandag ; full fart hjem etter jobb for å hente Cora – vi bare måtte trene Lp pga stevne førstkommende lørdag. Om det gikk bra ? eh, neeei så her var det bare å stå på å trene. Tirsdag stoppet jeg ikke engang motoren hjemme før det bar nedover til ny trening med gode venner. Tjo…noe bedre men fortsatt mye rusk desverre.  Onsdag : 2 korte økter hjemme på dagen og rundering på kvelden. ( og jo – vi rakk et par tøyposer oxo )

Torsdag kveld : ny LP-trening og jeg begynner å øyne håp …..?

Men å prioritere /fokusere på ‘viktige’ oppgaver har vel aldri vært min sterke side, så fredag ble det runderingstrening igjen («,) Og ja, der begynner det å bli fremgang syns jeg. Nå ja – et lite stykke er det dog igjen til vi kan ut å starte – og uenderlig langt frem til vi evt kan være med på NM i bruks men jeg tenker jo litt på dem som er på NM i helga da. Ryktene går om at Monica Tegler og Izi på knappe 3 år har vunnet rundering. Virkelig imponerende !!! Grattis !

Vel, her hjemme deltok jeg og Cora på LP -stevne for andre gang. Nervene mine sto på høykant før fellesdekken…. Huff å huff for en fæl øvelse !!! Men merkelig nok lå Cora til tross for at jeg hadde vondt i mage og pustebesvær ;-) Stødig den jenta gitt ;-)

Jeg var førstemann ut e fellesdekken og tok vel muligens et dumt valg…Jeg valgte å starte direkte isteden for de 2 min jeg kunne tatt til å varme opp utenfor ringen. Men greit nok å teste ut oxo.

poeng og komentarer : Tannvisning 10. Fellesdekk 9. Urolig og noe snusing. Lineføring 9. Skjev sitt og dårlig venstre-vendinger. Dekk fra holdt 9,5. Innkalling, 7,5. Treg reaksjon,tempo og støting… Stå under marsj : 6,5. Bra stå men snudde seg da jeg skulle gå bak og dk :-( Hinder 9 pga støting ;-( Avstand 9,5 og helhet 9. Samlet 175 p og nr 2 i klassen. Mye bra syns jeg selv da -men støting ved innkomst må jeg ta tak i …. og fellesdekk, dvs dekk – dvs ligge rolig uten å snuse. Jeg blir nervevrak av den øvelsen så den bare må jeg prioritere *knis knis*

Et lite bilde av lille søte Cora må jo bare komme i dag ;-)

Vakker liten frøken med stolt matmor :-) Vi avsluttet dagen med en tur til skogs, planen var at Cora skulle få plaske litt i vann – og hente en tøypose eller to på land :-)

Begge oppgaver utførte jenta i mine uerfarne øyne med glans ! Meeeen jeg bommet nok litt på stedet for fyttikatta hvor lite godt myrvann lukter …. («,) Ja ja, så ble det en dusj på oss begge her hjemme også.

Så nå er det bare å se fremover og trene ivei. Jeg har sagt jeg ikke skal trene i morgen, jeg bør nok ta en dag ‘fri’ men det spørs da….Vet det er folk i skogen fra kl 10:30 i morgen og…..det er jo gøy da å rundere….men så er det det med å prioritere da :-) Førstkommende fredag er det klubbmesterskap i jakt, og neste søndag ny LP-prøve ….hm….. ? Vente å se  ‘ hi hi ‘

God helg folkens -og takk for besøket !

2 Responses to “LP-prøve 13.08.11”