Betty forteller :

Nå har jeg hørt om julebilde å sånn kjempelenge – men kjerringa blir jo aldri ferdig m å strikke eller pukle på pc så mase MÅ JEG JO klar-snart-dsci0014.JPGskal no skje : endelig, her kommer bilder, men …. trur dere jeg fikk noe hvitt bæææskinn å ligge på da ? Phø, simmplelt teppe fikk jeg …. Men men ;

 

 

GOD JUL OG GODT NYTTÅR ALLE SAMMMEN !

dsci0016.JPG

hilsen meg og fotografen ;-)

3 Responses to “God Jul”

 • Fancy:

  Hei Betty og fotografen!

  Så koselig å se deg med nisselue, skjønner jo at du måtte ha den på ellers blir det jo ikke jul…
  min fotograf prøvde det samme men den lua vil da ikke jeg ha, er da mye penere uten ikke sant;)og da ble det ikke noe bilde av meg «yes»!

  Ønsker dere en God Jul og håper du Betty får mange pakker under juletreet;)
  Hilsen
  Fancy og eier

 • Trening på Sokna 2. juledag kl. 12. Håper du kommer!!!

  Ønsker deg og Betty en riktig god jul.

  Hilsen Clyde, Rikke og Line

 • Giga:

  Hei Betty!
  Tusen takk for julegaven! Du vet virkelig hva en mann vil ha! :-) Ingerid lo så tårene trillet da hun pakket opp for meg. Ikke skjønner jeg hva som var så morsomt, for det er den flotteste julegaven jeg har fått noen gang. Mennesker er rare…

  Voff fra Giga