i en utrolig søt innpakning og supre bekjente som inviterte oss med på tur («,)

Begyner med å takke for at jeg fikk være med – det var helt topp både sosialt og treningsmessig (selv om jeg snek meg unna de fleste LP-øktene), og for en flott hytte og område vi trenet i ! OK, myra var vel tung å rundere i et par dager ;-)

Torsdag hang  jeg på med Kari oppover til  Monica & Ingar’s  hytte. Etterhvert dukket Dag oxo opp og vi var etter en solid frokost hver dag klare til trening. Disse proffene begynte dagen med å legge spor som skulle gåes etter runderingen. Hmmmm, Cora er jo ikke trent på spor -men vi kunne jo prøve…? Cora gikk riktignok 2 spor tidlig i vår, men de var så dårlige / slurvete at jeg la spor ‘på is’ . Ok, etter en liten time ble Cora satt på sporet, og etter litt nøling duret hun i vei og pellet bra med pinner :-) Jenta si det, sånne spor liker jeg, ble litt tull rett før slutten men hun jobbet seg flott inn.

Oppsummerer resten av sporene fortløpende : Cora fikk 1 eller 2 spor hver dag. Her er det veldig mye jeg liker,men også noe slurv fra Cora’s side.

Hun har ( les tror hun har) full kontroll på spor-retningen og durer i vei i ungdommens overmot og da blir det lite gjenstander og mye sportap – noe JEG ikke trives med :-(  Men jo, dette skal vi gjøre mer ! Og hun er egentlig lett å ‘lese’ i lina når hun sporer, det merket jeg veldig godt da vi gikk et 3,5 t gammelt fremmedspor. Stolt av jenta da skal jeg love. Helt sikker på Cora synes spor er gøy også, sjekk den haleføringen.

Rundering ; Nytt terreng, nye fig = kult ! Cora synes det var toppers med nye figuranter hun kunne kline med ;-) Ja ja, har en lite greie der, men det går seg vel til. Desidert værst når hun ikke ser ansiktet til fig’en men …..? Det var steike varmt og tildels tung myr å løpe på så det ble ikke mange slagene på Cora men ‘greit nok’. Hadde en plan om å ikke bruke opp Cora fysisk på rundering ; jeg hadde nemlig tenkt å utnytte Kari til litt tøypose-trening utpå ettermiddagene oxo *knis knis* Vurderer å legge rundering på vent et par tre uker. Føler meg litt i treningsvakum der, mulig Cora kan ha godt av en kort pause før vi setter inn støtet mot pirking ?

Tøyposetrening – ja det er noe jeg IKKE kan !!! Største utfordringen og problemet MITT er jo at jeg ikke kan fatte at dette er morro å trene -og finnes jo ikke kreativ ….

Men….merkelig nok virker det som Cora liker dette oxo  ;-) Og jeg, som ikke vet bedre synes hun er såååå flink atte («,)

Tusen takk for tips Kari – vi har faktisk trenet litt hver dag etter vi kom hjem – men njet – hun kan ikke stopp enda helt med en gang men etterhvert muligens om jeg har flaks («,)

Må jo bare stå på nå – men skulle så gjerne hatt litt motivasjon til å trene lydighet også, om 1 uke er det stevne… Huff å huff, det skulle jeg husket i går da jeg prioriterte å få inn litt av vinterveden i stedet for LP- trening («,)

Ja ja, får sette inn støtet i morgen om Cora ikke er halt, staaaaaakars lille vennen er blitt sårbeint etter all treningen :-) Vi ligger ikke på latsiden i ferien nemlig – runderte oxo onsdag kveld og i dag fredag, i tillegg til tøyposene som skal hentes hjem daglig :-) Gosh hvor heldig jeg har vært med denne søøøøøte hunden som ligger i stolen bak ryggen min og sover nå.

Hm, jeg får vel fortsette å suse på nettet, kan jo ikke forstyrre vesla som sover selv om jeg godt kunne tenkt meg å sløve litt med strikkepinnene før natta senker seg.

Ha en flott kveld -og takk for besøket her hos Cora’s hjørne

5 Responses to “Lykken er er lite troll”

 • Det er jenta til «tante» det. Ser ut til at der har hatt en super ferie.

 • Kari:

  Supersøt og superflink – det er gyldenpelsen sin det!!
  Også har du vel glemt å fortelle at du har meldt på noe greier den første helga i september nede i Vestfold :)

  • Gerd:

   prøver å fortrenge det så lenge som mulig Kari, både det og siste helg i august *fnis fnis* Gud bedre hvor lettlurt jeg er, her føler jeg meg virkelig utrygg …….Hjeeeelp, jeg aner jo ikke hva vi skal gjøre engang («,) Ja ja, skylder på deg jeg da -hi hi

 • Mormor:

  Jepp. Vi er i all fall enige om at innpakningen er supersøt. Det med trollet er jeg ikke riktig så enig i :-) Men dere har i alle fall vært super flinke til å trene i sommer. Jeg sitter her og drømmer meg tilbake til den tida, da jeg tilbrakte mye tid ute i skogen med slike sysler. Ha en fortsatt fin sommer