For en tid tilbake fortalte jeg vel om at  Betty kunne stille som blodgiver hvis dyrhospitalet skulle trenge hennes blod. Tirsdag kom telefon fra dyrlege med spørsmål om vi kunne stille. Selvfølgelig sa jeg ja, dette var ingen hastesak ( heldigvis) men vi kjørte da nedover til dyrehospitalet. Veldig deilig å vite at det ikke sto om livet til den andre hunden, og/men jeg ble merkelig oppstemt over at vi ( les Betty) kunne være til hjelp for en annen hund. Vel nede ble det tatt blodprøver av Betty. Alle tester viste bra og tapping kunne begynne ; Men å nei da, ikke noe blod kom. Ikke uvanlig at blodet koagulerer (?) iogmed at vi prøvde å tappe fra samme ben som det ble tatt blodprøve fra. OK, så vips var Betty snudd rundt på bord og det andre benet barbert og klart for å stikkes, nålen glir lett inn OG ……. ikke noe blod kommer ….. er’e mulig …? Fy søren, merkelig å si det men det var ganske kjipt å ikke kunne hjelpe den andre hunden men reise hjem med uforrettet sak.  Så over til det positive ; Det kom en annen hund som også kunne gi blod, så den syke hunden fikk hjelp, og dagen etterpå fikk jeg vite at det var blodposene det var feil med og ikke Betty som var kjipt ;-

Enn annen positiv ting her var jo at det ble tatt og testet blodprøve av Betty og alt var vel med henne. Så til dere som har litt store og friske hunder oppmuntrer jeg dere alle til å ta kontakt med dyrelgen deres og høre om de trenger blodgivere. En gang kan det jo være din hund som trenger hjelp…. dsci0012-1.JPG

Her et bilde som er tatt etter vi kom hjem, hun ser litt ’sorry’ ut, men det er bare spill for galleriet fordi hun har to plasterlapper på seg ;-)

Jippi – endelig blakk så nå kan jula komme !

Jopp, nå er jeg blakk som ei kirkerotte og  HÆRLIG : bilen ble EU godkjent i dag !!! Bare det blir mildere skal jeg koste på diesel-dyret en vask også ;-) Men først skal huset få en liten shining, ja jeg sa og mente liten ja. Ikke noe full husvask her midtvinters må du tro ! Men litt julepynt må frem, og det tror jeg kommer frem lørdag i år, på bittelille juleaften for på lille juleaften skal vi trolig rundere igjen…hvis Betty vil da ;-)

Og siden du har tatt deg tid til å lese alt dette har vel du også alt under kontroll ?

Riktig god jul !

 

Comments are closed.