Denne helga ble IKKE god pga de uforståerlige terror-handlingen som skjedde fredag….. Dette påvirket meg ganske så mye så hundetrening var ikke tema desverre. Dvs det var egentlig plan å trene noe lydighet, men merket fort at selv om Cora var klar var ikke jeg på nett :-(

Men det ble desto flere turer på oss da, og jeg fikk ut noen følelser med å styre på heimen så nå skinner badet og vinduer her. Spørs hvor lenge det varer da, kryr av småfluer her samt at det ble maaaange apatiske timer foran TV med kaffe og røyk. Og jeg som egentlig ikke røyker inne da ..!

Men i dag, mandag – da skulle jeg trene litt med frøkna ! Det startet bra før jobb med en kort kort økt hjemme før jobb, og etter jobb kjørte jeg opp til Soknas dype skoger… Har fått i oppdrag å lære Cora stopp med fløyte innen torsdag og et ikke heeeelt i mål enda kan man trygt si ;-)

Plan var å trene litt dirigering og fikk vel til flere bra der, tror jeg da men …..Sannheten er jo at jeg ikke vet hva jeg skal se etter, hvor vinkelrett skal det være blant annet ? Nåja – jeg fikk jo stoppet Cora sånn ca der jeg ønsket og flere ganger vinklet hun perfekt (tror jeg) og fant lett en dummie raskt. Syns hun er god jeg da ;-) Men et kurs og mer lærdom hadde nok vært lurt ….

Etter en god (?) økt tenkte jeg at vi skulle rusle en liten tur og så ta en kort økt til før vi dro hjem til medda’n men …Hjelp….Bilen var på vei til å bli omringet av kuer – FnisFnis – så jeg stappet Cora i bilen og kjørte rett hjem.

Lenge leve latskapen ; Vi lar dagens ene økt ligge og lagre seg vi så får vi se hva morgendagen bringer  ;-) Kanskje oppsøke et område UTEN kuer ….?

Må jo bare få igang hverdagen igjen – Cora lille er ‘fin i farta’ om dagen og egentlig ganske morsom å trene med. Jeg har bare manglet motivasjon til å trene lydighet men slike perioder går vel over. Jeg burde trenet en del faktisk for det er 2 LP-stevner om 2 og 3 uker …. hm…

Avslutter med å sender varme tanker til alle berørte i helgens tragiske hendelser, og stor takk til alle som på en eller annen måte har stilt opp som hjelpemannskap enten i jobb eller som frivillig.

Comments are closed.