med meldinger og hilsner både her på blogg og mail ! Tusen takk alle sammen, jeg skal nok prøve å nå de fleste av dere etterhvert med mail eller postkort (hvis jeg rekker i år da- jeg pleier nemlig å ikke rekke det mener jeg )

Her skjer det veldig lite på hundefronten, men helt ærlig er det for kaldt for meg altså, nå viser gradestokken – 21 grader. Kan ikke si annet enn jeg gleder meg til det blir + 21 grader istedet . Enig ?

Julegavene er snart i boks, og utrolig nok har jeg fortsatt noen kroner igjen på konto’n og jeg er kjemperedd for at de skal bli for gamle før jeg rekker å bruke dem opp, men nå har jeg av alle ting fått bestilt meg EU -KONTROLL til bilen ……? Hallo…..er nå dette noe å bruke tid og penger på før jul da ….?  Eller …..kan det komme av at jeg har laget meg ei liste over ting som må gjøres og dette var det enkleste ? knis knis, ja ja, da får jeg brukt bort noen timer og kroner der og ‘slipper’ huslige sysler ;-) Har jo sagt det før -og ja,  jeg mangler fortsatt noen av du huslige genene  ! Jula kommer åkke som lell ? Og bil må jo være i orden skal vi få trenet noe til neste år også ? Og alt blir som ‘normalt’ – jeg er blakk når jula kommer i år også … Eller stor sansynlighet for at jeg er på minus når evt feil og mangler ved bilen dukker opp :-)

Seriøst ; jeg har tenkt å bake i dag, og det er vel tanken som teller ?

dsci0008-1.JPGStrikking har det også blitt en god del av, her er et bilde av det siste paret : Rosa små barnesokker ;-) Gøy å strikke sånne små søte, det går jo så fort. Håper bare det er passe str, og at mamma’en til den lille frøkna ikke leser bloggen min.

Takk for besøket, og legg gjerne igjen hilsen så jeg ser du har vært her ;-)

2 Responses to “Kjempehyggelig”