Imponert ? er jo ikke mer enn 3 uker siden sist jeg blogget ;-)

Vel, her er ferien over og vi er tilbake i hverdagen på godt og vondt. En god grunn til jubel er at jeg EEEENDELIG er ferdig med å male huset…..tok BARE 2 mnd i dette  hærsens sommerværet …Gr……..!!!  Ja ja, bare grunnmur og vask / olje veranda igjen, spørs om jeg rekker det før snøen kommer da …? ( ser nemlig på værmelding på TV 2 nå )

Men noen hyggelige minner har jeg da også fått samlet i sommer ;

Selv om opprinnelig plan gikk i vasken, kom jeg med på runderingskurs hos Østlie’s i uke 26. Gleden var stor -og da avreise nærmet seg var jeg full av reisefeber ;-)  Dette ble Coras første kurs, og jeg var spent på hvordan hun ville takle det / hvordan hun ville takle så mye trening osv bla bla bla.

Cora imponerte meg virkelig igjenom uka ( og Østlie var sjokkert over hvor dårlig innkalling jeg hadde på frøkna ( les fullstendig mangel på kontroll…)) hi hi

Fra spøk til alvor ; jeg tror dette var i perfekt tid for oss. Cora vokste enormt på de dagene der oppe og jeg tviler sterkt på at jeg hadde fått sett hvor mye det bodde i lille prinsesse uten Terjes hjelp og støtte. Jeg dro hjem med en annen hund enn jeg kom med, men hun er fortsatt ganske så søt da («,) 

Hele gruppa var en superflott gjeng – tusen tusen takk alle sammen ! Og absolutt alle som var på kurs den uka var veldig trivelige folk – hper jeg treffer alle igjen senere, samme tid og sted neste år ?

Hatt et par treninger etter vi kom hjem oxo- siste økt i dag var bare super ;-)

Men på Lp-fronten sliter jeg litt med fremgang kan man si ….. ;-) Så her er det bare å stå på for har planer om å starte et par stevner i august…..Hm…… ! Men uten at jeg ønsker Cora skal få vite det synes jeg  jo det er litt gøy med utfordringer og en tanke selvstendig hund da …..

Et par merkedager er passert, 12.7  var det 1 år siden Betty reiste til ‘de evige jaktmarker’. Merkedag ja, men litt snodig så sørget jeg ikke. Er bare veldig glad og takknemlig  for dagene / mnd / årene jeg fikk sammen med henne og skulle selvfølgelig ønske hun fortsatt var her,jeg  er sikker på Betty hadde elsket Cora-lille hun også , ….. eh….. er vel rimelig sikker på Betty ikke hadde elsket lille katteskinn ……

Og i dag er det 1 år siden sjarmtrollet Cora flyttet inn i heimen. Det tok ikke lang tid før hun erobrert mitt hjerte heller («,) Det er en spennede tid vi går i møte, hun er en virkelig morsom og utfordrende rar liten søt hund ;-) Jada, jada – jeg vet jeg er inhabil : men hun er jo så søt……. ?

Jeg har lenge ment og synes hun har vært alt for rolig, treg , lat ? men siden hun fylte et  år har veldig mye endret seg. Hun har virkelig kviknet til og er kjempemorsom å trene med for tiden. Ææææ – ikke fellesdekk – det er ikke kult å trene på… Ikke ting som krever hørsel heller….  knis knis….

Nå ja, hun er ung og selv om jeg har planer om et par lydighets-stevner om noen uker er det kun fordi stevnene er lokalt, og fordi jeg er lysten på å starte LP igjen ( ref. prøva på hjemmebane 21 juni ,jeg trenger erfaringer fra ringen jeg oxo !)

Hm, dette ble jo et langt innlegg. Tror det skinner rimelig klart igjenom at vi har det ganske så bra for tiden – det eneste jeg savner er SOL OG SOMMER !

GOD HELG – liten lp-økt i morgen på oss i forventet regnvær ;-(

Comments are closed.