ble ingen braksukses men bedre meg var det mye bra oxo av lille trulte ;-)

Eh….jeg merker jo jeg er noe rusten selv – men jammen var det gøy å starte igjen ! 

Fellesdekken var/ er den øvelsen jeg  er mest bekymret for og jammen meg fikk ikke Cora besøk før det var gått 2 sekunder …..Viste vel det kom til å skje,- og vurderte meeeeget sterkt å droppe fellesdekken pga nabo-hunden men så er det dette med å forhåndsdømme folk (hunder ) da … Jeg hadde vel kun kommet 5 meter ifra før jeg hørte en lyd og bråhevde meg rundt og komanderte dekk med maaaaasse kroppsspråk så Cora ble liggende hun mens jeg gikk tilbake og roset ;-)  Nabo-hunden ble fanget og fjernet og vi ble ‘startet’ på nytt men da var ‘settingen’ blitt noe ‘rar’ for Cora så hun kom raskt opp og mot meg, = 0’en var klar men jeg dekket henne på avstand men hun var blitt usikker/ urolig og ble heller ikke da liggende rolig :-( Nå ja, dette løser vi lett etterhvert («,)

Lineføring ; 9,5. ble trukket for førerfeil v en vending ;-) Dekk fra holdt ; Fører skammer seg ….. Fikk 8p0eng.  Resten av øvelsene gikk i neste ring, her merket jeg faktisk Cora var varm men galloperte i deg minste på innkalling OG støtet godt …. 8 p. Stå u marsj :9,5. Hopp o hinder : 8p. treg reaksjon og innsitt samt noe skjev. Avstand 8,5. Den synes jeg var bra og husker ikke hva dommer trakk for, tipper han ønsket høyere intensitet ,-)

summert synes jeg dette er bra jeg da, vesla er tross alt bare snart 13 mnd :-)

Innhabil og sjarmert i senk jeg    ???     næææææ ….   («,)

Morn’a – hilsen Gerd & Cora lille gull

3 Responses to “Debutten i offisiell LP”

 • Kari:

  Hun er jo kjempeflink, grattis!!

  Jeg hater, virkelig hater fellesdekk i lavere klasser!!
  Syntes egentlig det skulle vært fem minutter enkel dekk med forstyrrelser (av både hunder og andre artige saker) i lave klasser – og at man MÅ ha den godkjent for å få opprykk til neste klasse!!!!
  Kjempesynd for litt forsiktige hunder å få den ødelagt av andre hunder, GRMPFH!!!!

 • Gerd:

  tanken slo meg Kari at det burde vært en slags kvalifiseringsprøve FØR man fikk starte i LP oxo. Denne ekvp. jeg henviser til over fikk 21 poeng ( av 200 mulige )…………..

  Og JA – jeg oxo hater fellesdekker frem til B eller kl 3 ;-)

 • Hei og takk for sist! Nå legger jeg igjen en liten hilsen, slik du sa at jeg skulle gjøre. :) Vi var litt uheldige med den fellesdekken der, altså, men for en fin hund du har – også uten rosa kjole. ;) Regner med vi sees igjen på et LP-stevne eller på en jaktprøve. Lykke til videre med superfine Cora! Jeg melder meg like godt inn i fanklubben hennes først som sist. ;)