på at jeg oppfordret til ei treningsøkt i dag før klubben innviterer til julegrøt i klubbhuset i dag kl 13. Dette er jeg sikker på at blir en kald opplevelse  :-) Ok, det er jo litt varmere i dag, ‘bare’  -17 grader…..

Dette er garantert ikke dagen vi skal trene på fellesdekk eller kryp i hvertfall, men vi har da nok annet å ta tak i. Har vært innom en del blogger i dag, og faktisk blitt rimelig motivert til å trene gitt ;-) Og heldigvis for Betty har jeg lest blogger fra LP-folk så det blir ikke bruks-øvelser / fremadsending igjenom gruppe. Vi satser på noen øvelser med fart i dag, fri v fot droppes for jeg kommer vel til å ha på så mye klær at hun må vel rygge forann meg skal hun klare å holde kontakt med fjeset mitt ;-)

Til dere som ikke er smittet av hundegalskap, kos dere i heimen og hold dere unna hunder så dere ikke blir smittet dere også («,) Bak heller noen kaker så kommer jeg gjerne på besøk……

3 Responses to “Jeg angrer”