gikk kjempebra !!! Hups ….Orker dere ikke mere skryt av lille gull ? OK skal ta kortvesjonen («,) Om jeg klarer da….Cora er jo bare så HÆRLIG !!!

Vi har nå lenge ligget på 4-5 funn men flere både økter med og uten funn og jeg har hatt veldig lyst til å ‘teste’ henne litt så fredag benyttet jeg muligheten siden det ikke var stekende varmt. Og Cora imponerte virkelig. Både innsats og kondis. Det ble 9-10  gode / greie slag hvorav  3(4) tomme uten at noen form for motivasjon sank ;-) OK …det var nedoverbakke og hun var blitt lovet snadder til middag («,)

Tusen takk til figuranter for en fiiiiin dag ! Virkelig deilig å være ute i skogen sammen med dere ;-)

Her hjemme går det mye i husmaling -dvs planer om det i det minste. Er ikke lett å bli ferdig med dette regnværet ;-) Men motivasjonen er topp og energien rimelig grei for tiden. Lurer på om det er kun lav-karbo ( ikke veldig lav og skikkelig diett men har kuttet ut brød og poteter mm ) eller om det er VitaePro som funker eller muligens kombinasjonene av de to ? Uansett så liker jeg dette :-):-) :-)

I dag har jeg bakt både lav-karbo-brød og rundstykker på morra’n og nå vurderer jeg litt hva jeg skal bruke resten av dagen til…. Blir det regn eller kan jeg male litt ? hm….eller reise på LP-trening med Cora…?  Om 3 dager debuterer vi i off LP og jeg gruer meg…… til fellesdekken !  Ikke for  at jeg tror hun ikke vil ligge, men det er et mareritt å stå å se på i 2 min !!! Ønsker meg sterkt opprykk til Kl 2 hvor det er fellesdekk med skjult fører ;-)

Yes : da ble det LP-trening på oss i dag – og revy på meg i kveld ;-)

God helg folkens !

2 Responses to “Rundering i regn”