Nå skal ikke jeg påberope meg at jeg kan lese Betty’s tanker ( heldigvis…?) men utifra hennes stønning er hun ikke heeeeelt fornøyd om dagen :-)

Onsdag tentes det et lys i hennes øyne da vi dro ut på treningsplassen – men desverre for henne var det den ‘dumme’ fremadsending som sto på dagsorden….. en skikkelig møkka-øvelse synes vi nok begge tror jeg («,) Jeg lurer på hvor mange kilometer jeg har gått under trening av denne øvelsen, og pr onsdag er vi såvidt innenfor grensene med et nødskrik men vi bør nok kvalitetssikre noe mer er jeg redd. Så desverre Betty, vi må nok trene mer på denne øvelsen men ikke i dag !

Her er vinteren kommet, er minus 21 grader her i dag, så det blir nok bare minitur ut for å hente mere ved i dag er jeg redd.

Siden julen nærmer seg og jeg ikke jobber for tiden BURDE jeg vel begynt å bake alle de tradisjonelle 7 slagene men jeg er litt opptatt av at pengene skal sirkulere samt at jeg liker å støtte lokale bedrifter velger jeg også i år å kjøpe kaker ;-)

GARNSLANKING er heller ikke helt i boks, dvs jeg får ikke plass til alt garnet i boksen engang… Her om dagen fikk jeg en HEL BÆREPOSE full av garn  så det strikkes fortsatt, og ja fortsatt bare raggsokker :-) Planen er å gi bort en del par til en god sak som har auksjon en gang pr år til inntekt for brystkreftforengingen så venner og bekjente ; ikke vær redd for at dere skal få kun raggsokker i julegaver i år :-)

Apropo julegaver ; For et styr hvert år….. Hva skal man kjøpe til folk ??? Hm… jeg mangler fortsatt noen tips og forslag men det er jo heldigvis noen dager igjen ;-)

Takk for besøket -og god forjulstid !

Comments are closed.