Yes – hun er min lille søte prinsesse men til daglig går hun med ‘bare pels’ Grunnen til kjolen i dag var avsluttningen på retrieverklubbens cup og siden det var muligheter for å prøve å sanke noen ekstrapoeng ved å sjarmere og / eller bestikke dommer måtte vi trå til litt….. eROOOOOOOSAAAAAAA  kjole og en pakke med pølser til dommer gjorde susen ….

Dagens øvelse var apportering av pølse i papirpose og jeg var litt bekymret for at bakbeina skulle tråkke på sløret i vendinga men snuppa kan da bevege seg i lang kjole så det gikk lett som en plett ;-) https://www.facebook.com/pages/Norsk-Retrieverklubb-avdeling-Ringerike-og-omegn/390530141240

Dommer lot seg nok påvirke ; Cora fikk 22 poeng av 20 mulige ……knis knis….

Ja, vi vant vår klasse i dag, dette var siste cupen og vi vant også sammenlagt-seieren med 97 poeng

Tusen takk til retriverklubben for et uhøytidelig tiltak, og mange hyggelige kvelder i vinter. Synd det er sommerferie nå som det er deilig ute ;-)

Cora og jeg har ikke tenkt å ta ferie, alt i morgen skal vi på kvalifiserings-prøve-trening ;-) Men først skal lille prinsesse og jeg kose puta …..z zzz zzz

2 Responses to “Lille prinsesse”

  • Kari:

    Ler så jeg griner – virkelig høy prinsessefaktor på den bekledningen :)
    Og gratulerer så mye med dagens seier og sammenlagtseieren!

  • Mormor:

    Ha ha, jo jeg forstår at dommeren lot seg sjarmere av den prinsessa der. Pølse apportering var jo et imponerende innslag. Det hadde neppe gått med noen av de hundene jeg har hatt. Da hadde det blitt matpause på veien gitt. :-)