Betty spør : Hva skjer a ? Nå har det vært trening 2 dager på rad…dsci0004.JPG     Blir helt sokkert jeg ! I dag fikk jeg faktisk lov til å løpe i skogen og finne de rare folka moder’n kaller venner ;-) Eh, mener egentlig kule typer altså- bestandig klare for å leke litt med meg. Sikkert glade for å se meg, trur ikke du også det a ?

OG alle sa jeg var kjempegod i dag – så selv om jeg ble veldig sliten ( ække vant med sånn løping lenger jeg ) HÅPER jeg virkli at hu som bestemmer hva jeg skal spise også fikk fart i …. så vi kommer til å gjøre dette mer, snaaaaart altså !

Lever i håpet, selv om jeg ble satt i bur etter endt løp hørte jeg at de snakket om noe….. Synes jeg hørte ordet ‘Sølen’ nemlig og der er det veldig bra med trening :-) Mulig mine små søte ører lurte meg, men ble det nevnt Sandnes oxo …? hm… venter i spenning, orker ikke tenke mere på dette i kveld, jeg får heller hvile ut i tilfelle rottefelle musefelle det skjer noe kuuuult i mårra også  ;-)

natta…..

4 Responses to “Seng kjære seng !”