Joda, lille prinsesse ble 1 år sist tirsdag men lever fortsatt på valpe-lissens ;-) Dagen ble behørig feiret med diverse gaver – men uten bløtkake da vi i heimen her ikke sliter med under-vekt («,)  Cora fikk en pakke med mager kyllingplse av ‘bestemor’ til fremtidig trening …..

I hverdagen er frøkna veldig real, kanskje ikke mest erfaring med å være rolig borte på besøk og ‘glemmer’ seg fort bort med andre folk tilstede men men. Vi var bedt i bursdag sist uke, hadde en meget hyggelig kveld og selv om det glapp et par ganger for Cora er jeg stolt over vesla ;-)

Rundering, eller spor har vi desverre ikke hatt mulighet for siden sist, men forrige helg var vi på LP-kurs med Janicke Bjørnbakken. Gøy, og inspirerende ! Fikk selv gode tilbakemeldinger samt lærte mye av å se de andre. Hos Cora skjer det ting for tiden og jeg cathcer det ikke fort nok ;-) Cora er utrolig sanset og rolig men jammen fester ting seg fort på hennes harddisk….

Ja ja – ser helt klart at de kommende treningene vil kreve MYE av meg :-) Men skal bli gøy !!!

Lagt noen planer for lille prinsesse nå, først ut er siste  cup’en i retrieverklubben førstkommende tilsdag, deretter trening 2 onsdager mot kvalifiseringsprøve i jakt. Fredag håper jeg igjen på en runderingsøkt. Men vi må oxo sette inn litt mot ren LP, meldte oss nemlig på i går til vår første off LP-prøve. Er vel sånn passe de fleste øvelsene, men jeg vil sette inn litt krefter mot både ro i fellesdekk og( prøve) øke intensiteten i de andre øvelsene. Har en plan jeg gleder meg til å teste ;-)

Hadde en egentlig lang økt i går på ‘ukjent’ sted for Cora og hun brydde seg ikke om miljø. Deilig.

Sorry, ute skinner solen og jeg vil ut å leke med Cora lille. Niks mer blogging men følg med, bilder kommer en av de første dagene samt resultater fra retrivercup’en i morgen ;-)

ha en fin dag

One Response to “Lille prinsesse 1år 24 mai”

  • Mormor:

    Ser man det ja. Det hjelper å klage litt :-). Som med andre barn roer det seg når mor slutter å mase :-) Men øvelse gjør mester så det er bare å ta henne med i flere besøk det :-) Men det er jo ikke så lett å være rolig når en er så skrekkelig glad i folk, skjønner du mammaen. :-) Men det ser ut som den gyldne har mange andre egenskaper også, så det skal bli moro å følge med dere. Ser fram til noen bilder her ja :-)