Takk kjære treningskompiser, for at dere fikk meg ut av vinterdvalen idag :-) Det var virkelig deilig å få trenet litt igjen, tror nok Betty satte også pris på noe annet enn tur.

Det var fri v for og bruksappellen som sto for tur i dag. Kontakt og posisjon var bedre enn forventet så vi gikk over til fremadsendingen…. Første forsøk gjennom ei gruppe av stoler gikk bra…. veldig bra faktisk men supert temposkiftet i ønsket avstand til gruppa og Betty fortsatte rett frem i rolig tempo, og max tempo på innkalling ! På tilbakeveien ‘jaget’ hun nok litt før hun ble sendt frem men resten var like bra som første strekke. nære en 10’er øvelse har vi vel ALDRI vært så jeg måtte jo kjøre flere forsøk…… Kjempelurt…… kunne jo ikke gi meg når det gikk bra ….??? («,) Noen andre som kjenner seg igjen ?

ja ja, alt er ved det normale her, og resten av treningen gikk fint, jobbet litt  med lav kryp også, den har desverre blitt litt høy bak men det er vel mulig å få ned igjen ? Gleder meg til onsdag, da skal vi trene mer LP hvis vi finner en plass vi slipper å bruke skøyter. HÆRLI med vinter, da finnes det så mange grunner for å ikke trene ….

God helg folkens !

Comments are closed.