har vi faktisk trenet mye til oss å være ;-)

Sist tirsdag var vi på skogsfugl-lekene (nr 5 av 6 )retriverklubben arangerer og dagens øvelse var STÅ under marsj. JA, jeg var veldig spent, og faktisk noe små-nervøs for dette var første øvelse jeg mener Cora burde kunne og da kan jo det meste skje ….. («,) Men Coco fikset oppgaven bra, og med en liten bestikkelse til dommeren ble det full pott med poeng ;-)http://www.retrieverklubben.no/ringerike/index.cfm?id=343382 

Vesle gossine jenta til mor det ….

Torsdag ble det flere små økter på Helgelandsmoen, vesla har kviknet litt til etter løpetiden heldigvis og jeg hadde det veldig gøy på treningen – lovet godt til mandagens Uoff stevne hos Hadeland Hundeklubb http://www.hadelandhundeklubb.org/

Men først helga , Fredag hadde vi to flotte runderingsøkter. Vesle Trulte løper fortfort så lenge det finnes håp om å finne folk med pølsebiter («,) Veldig mye bra her, bare å håpe vi får kontunitet i treninga fremover !

Lørdag ble det litt lydighet her hjemme i hagen. Det er noe jeg sjelden gjør men bare måtte trene på hinder og avstandskomando. For hun kunne nemlig ikke sitt opp fra dekk på torsdag, eh…heller ikke lørdag kunne hun det («,)

Lørdag kveld var jeg i et meget hyggelig lag så Cora var hjemme alene og ladet opp…. Og veldig tidlig våken søndag morgen….noe ikke jeg var…. Men hva gjør man ikke for en sulten liten gylden sak ???  Frokost ble servert, dog ikke med et smil men ærlig talt hva kan hun forvente av en tjener (les meg altså) kl 06 en søndag morgen ?

 kl 8 var vi på Prestmoen – klar for sportrening og tur. Men så er det nå engang slik da at jeg ikke er veldig god på planlegging, Vips så trenet vi felt gitt ;-)  Hups….sporet hadde jeg nok glemt litt så det ble nok litt vanskelig for Cora men kom flott til slutten. Hadde merket hele sporet veldig godt, og fikk bekreftet mine mistanker…Hun slurver en del og går like glatt 1 meter ved siden av selve kjernen. Fikk vel med ca 50 % av pinnene, og bruker unødvendig lang tid ved sportap  og  vinkler. Ja ja, fikk noe å jobbe med der ;-)

Nybadet snuppe til stevne

Mandag – og Cora’s første stevne. Uoff men pytt, det var heeeelt på Hadeland og en lang dag i bilen siden hun først måtte bli med på jobb. Var 28 påmeldte, hvorav 8 stk fra Hønefoss Hundeklubb. GØY ! Og takk til mamma som selvfølgelig var med på tur ;-) Vel fremme fikk vi st.nr 4. Bra, så ble det ikke lenge å vente.

Fellesdekk ; jeg var lykkelig da tiden var ute -uten at jeg hadde svimet av… Ja, fikk til og med 10 på på både fellesdekk OG tannvisning selv om hun var litt happy da dommer Elisabet Isaksen kom for å hilse på ;-) Cora lå, men litt urolig spør du meg på f.dekk så 10 var godt betalt muligens, men i kl 1 ok ?

Lineføring ; synes Cora fulgte meget bra, men hadde gått litt langt ut  ifra meg, 8,5 p. Innkalling ; 7,5 hi hi, noe sen reaksjon på komando men jevnt trav og rett innsitt. Dekk fra holdt ; 7. Dobbeltkomando og treg oppsitt ? Stå under marsj : 9. Hopp o hinder 8,5 sen reaksjon på komando og innsitt. Avstand ; 7. Selve øvelsen var vel bra men jeg tullet til avsluttningen for NÅ kunne brått Cora sitt opp. Knis knis :-) Helhet 9. Sluttsum ble da hele 170 p og jeg mer og mer sjokkert på premie-utdelingen. Av 15 startende vant vi !  Min lille gode Blondie det tenker jeg ;-)  Men det beste av alt ,var at det var GØY å være i ringen igjen ! Og veldig gøy at vi var såpass mange som dro sammen på stevne, samtlige som startet gjorde en ‘god figur’ inne i ringen selv om noen desverre fikk noen ‘smultringer’. Sender en spesiell hilsen til Gerd og Salka som virkelig tro til og vant kl 2 med 163 (?) poeng. Flottings !

Men nei, vi har ikke trenet i dag. Men kanskje i morgen ? Vi må jo legge oss i hardtrening nå til siste cup i skogsfugl-lekene som går på å aportere pølse i papirpose. Ser for meg at vi må ut med nok en bestikkelse til dommeren. Noen tips ? Ja ja – god tid til den 31 mai ;-)

Ble noe ‘klunder og heft’  når jeg skulle sette inn bilder, men pytt pytt – det for bli som det ble, nå skal jeg nemlig kose litt med lille trulte. Jada, kjært barn mange navn og hun er virkleig en liten gossin trulte ;-) Slankekuren synes IKKE på henne enda…. Men det merkes godt på det som kommer ut igjen, det er blitt nesten halvert så rimelig klart hun er blitt overforet …. Morna !

Gerd & Cora

6 Responses to “Siden sist”

 • Kari:

  Grattis med vel gjennomført, herlig at dere er i gang!!
  Men hva er det jeg leser om sporet – høres ut som en tro kopi av en gul jeg kjenner, og det er ikke bra…

  • Gerd:

   Takk for hilsen, Lp er GØY ;-) Og nei sporet var jeg ikke fornøyd med og så redd jeg er for å gå meg bort må det legges ned en jobb her («,) Faktisk tenkte jeg på en felles bekjent mens vi tuslet rundt i sporet ;-)Det positive er at Cora ‘roer ned’ og jeg synes hun jobber rolig og fint for å finne igjen sporet. Noen tips å gi bort for å få henne rett i sporkjernen ?

   • Kari:

    Tips??
    Hvorfor tror du jeg fortsatt etter seks år sliter??
    Har DU noen tips kanskje :)

    • Gerd:

     ha ha ha ha ha ja du kan jo tro jeg sitter på fasiten når det gjelder spor ;-)Spør meg om noen år så kan jeg sikkert si en del om hva man IKKE bør gjøre …..

 • Nå venter vi spent på rapport fra sporkurset i dag! :o)

 • Mormor:

  Joda dere er flinke, med det hadde vel ikke gjort noe om 1 års-dagen i all fall hadde vært nevnt her :-(