får vel ta med denne også før det forsvinner i glemmeboka. I år har jeg startet mye mer enn året før, hele 5 stevner inkl NM ;-)

12 mai 2007, Kongsberg : nokså nervøs før start, men runderingen gikk flott i et nydelig terreng, fikk 10 blank ;-) Så kom det vi ikke er like gode på ….. Lydigheten ! O på fremadsending og touch på hinder. Ellers greit nok, noe heit og ukonsentrert hund…Feltet var ikke lett, kun 1 hund fant alle gjenstandene, Betty fant 2 stk; totalt 558 poeng 

NM 2 sept 07 Fet  Rundering ; Meget bra løype men ingen bra rundering, grunne slag, melding på pressening og på jogger ( dommer trodde hund muligens hadde vært hos siste fig men jeg satser på jogger’n) Fikk karakter 5. Apell gikk rolig for seg, uten den store gnisten . Felt var heller ikke enkelt, men nå var Betty sliten også. Hun fant 2 gjenstander inne i feltet, samt en sokk som lå faktisk utenfor feltet ;-) Dommere ble enig om å gi poeng for den istedet for å gi oss ekstra tid. Totalt 431,5 p og nr 8  (mandag var Betty halt på 3 bein så stakkars hund..)

15.9.07 Vinstra. Nå var Betty i form igjen, men ikke jeg ….Hadde utrolig vondt i beinet men vi kom da oss i mål ;-) Rundering 9, fikk pussig nok trekk for påvisning ;-) Felt ; 10,0, og totalt 564,5 p

vinstra-201.JPG16.9.07 Vinteren kom til Vinstra denne dagen, hundene snødde nesten ned på fellesdekken ;-) Merket en annen adferd på Betty i søket (og ja, jeg lette etter spor ut til fig…) mistet 1 fig som lå veldig nære midtlinja. Feltet brukte hun også utrolig lang tid men fant alle 4 gjenstandene med et par sekunders margin på vår side. Veldig bra appell, 5 på fremadsending, 7 x 9 , 9,5 på hinder og 10 på fdekk ga 258p, samlet 477,5 poeng så ikke mye å rope hurra for.

14 okt 2007 Svartskog ; Her hadde jeg store forhåpninger men …. 7 på rundering, frk Snupp klarte ikke å påvise en fig… Feltet : 9,5  Appell ; BRA ! Her var jeg kjempekonsentrert selv og klarte å styre intensiteten hennes riktig tror jeg. 268 p og totalt 528 p

hm…. målet er jo å kvalifisere oss til NM 2008 men spørs om dette holder……? Må nok legge oss i hardtrening veldig veldig snart  :-)  OG få noen bra stevner, til neste år :-) Men i skrivende stund laver snø ned her, så det haster vel ikke ….?

gerd

Comments are closed.