men er bitte litt stolt over at vi trener litt da ;-) OG prøver å trimme / slanke bolla men det går ikke smack kan du si …. Ned 100 gram på 3 uker ;-) MEN sikkert fått MASSE muskelmasse ……*host host*

Ikke for å klage, jeg stortrives med Cora lille men gud bedre for et bedagelig vesen hun er – så at vi fikk full pott m poeng  på retriverklubben’s cup her om dagen burde jo ikke overraske meg så lenge øvelsen var fellesdekk («,) Og kan faktisk ikke skylde på løpetid lenger heller !

Men, hun er kjempesøt da, og selv om jeg sliter med motivasjonen på LP-øvelsen synes vi det å finne fig’er i skogen er dritkuuuult begge to. Bare så synd det er lenge mellom hver gang.

Dagene går, snart nærmer vi oss Cora’s 1 årsdag. … og først skal vi starte på Hadeland Hundeklubb’s uoff stevne 9 mai . Kanskje et tupp i ræ.. som jeg trenger ?

Ha en flott uke.

2 Responses to “Skammer meg mtp blogg,”

  • Mormor:

    Tja, det gjør vel ikke noe om du skammer deg litt med oppdateringa (fnis). Men det er jo bra dere trener. Når det gjelder vekta, har jeg full medfølelse med Cora. Er ikke lett å slanke seg nei, i alle fall ikke hvis en er litt bedagelig anlagt. Det vet jeg alt om nemlig. Kan ikke skylde på muskelmasse heller jeg :-(. Men lykke til med ett årsdagen og stevne :-). Vi får kanskje noen nye bilder også da :-)

  • Bolla du liksom. Fy skamme seg ;)