gå pent i bånd ;-)

I går virket det som hun begynner å komme på nett igjen så vi tok en tur til Retriverklubben og ble med på Skogsful-lekene del 3. Dagens oppgave var å passere en møtende jogger med hund et par ganger ….uten bånd  ;-(

Jeg må innrømme at jeg stoler ikke heeeelt på henne i situasjoner hvor mulighetene til sosial kontakt med andre folk /hunder er tilstede så jeg startet med en komando som ikke var til å misforstå ; GÅ PENT ( for f*»*n ellers …..) og marsjet ivei («,) Joda det holdt bra en stund, men komandoen begynte å skli av harddisken på det andre møte og jeg smalt til med en tydelig NEI og vips ; så skled komandoen tilbake på plass *knis knis* For det ble vi trukket 5 poeng av en streng dommer men søren meg er jeg stolt av vesla !!! ( hm , tyder på at jeg kan begynne så vidt å gi henne bitte litt tillit men jeg er rimelig sikker på at denne frøkna fort tar for seg mer enn hva jeg gir til tider ….)

Grattis til Karin & Charlie som vant jerpeklassen :-)

Var innom vet.kontoret en tur oxo for av-sosialisering og vektkontroll.Veide nå 26,7 kg så her må jeg passe litt på ;-) Men eple faller ikke langt fra stammen sies det og siden jeg har trøbbel med min egen matcvekt -hvordan skal jeg da klare hennes ????? Jada jada – hørt det før – trim osv osv. Ja ja – så skal jeg komme meg vekk fra pc og ta en liten tur ut da :-)

Ha en fin dag folkens ;-)

Ps : Cora ble registrert som mulig kandidat som blodgiver i går oxo. Håper jo selvfølgelig ingen hunder blir syke og trenger hjelp, men om det værste skulle skje stiller vi opp ;-)

3 Responses to “Cora kan (nesten)”

 • Kari:

  He, he, tror jammen i meg du har «catcha» det – tar for seg mer enn hva du gir ja!! Og du, min gule er 6 (seks) år og har fortsatt ingen tillit – håper virkelig du er heldigere!

  • Gerd:

   hi hi hi – takk takk ;-) Og din vakre gule sak beviser vel en gang i ny og ne at hun heller ikke er tillit verdig har jeg forstått :-)

   Obs – jeg har sagt bare bitte litt tillit…..som fort kan bli inndratt ;-)

 • Mormor:

  Klart hun kan. Klart hun er på nett igjen. Det er ikke så lett, når hormonene begynner å danse hoppsasa da vet du. Tenk med deg selv :-) Du har god grunn til å være stolt av vesla, som vel egentlig ikke er så liten lenger.:-) Klart det er vanskelig å møte noen når er er så skrekkelig glad i alle :-)