Jopp – frøkna har fått løpetid og det merkes…. I dag var hun så blåst i hode at hun glemte å følge med da jeg spiste middag til og med :-)

Stakkars lille – en ting er at hun er ‘blåst i hue’ når det gjelder trening ol men hun er nok ikke i form heller. Sover mye -men likevel urolig innendørs. Ute er hun meeeeget rolig, les skikkelig treg rett og slett.

Fikk løpetid tirsdag, og merket ikke noe spes før fredag kveld, veldig rolig . Det var hun også lørdag før vi reiste ut på Helgelandsmoen men jeg tenkte pytt vi prøver; bronsemerke er ikke all verdens utfordringer men kan være en fin greie å trene på.  pga løpetid var vi sistemann ut så det ble noen timer å vente i bil for henne men det er jo slik livet kan bli ;-)

Merket hun var noe fjern og veldig på snuser’n ved lufting men joda rimelig kvikk ved noen forsøk på lineføring. Leke / kong ….eh nei – snuste heller ;-(

OK vår tur inn på banen. Cora var sløv….Hun overfalt ikke dommer på tannv :-) 10 p

Lineføring :9 p  noe ukons men rimelig bra

Dekk fra holdt : 9. litt snusing

Innkalling : 7 Dobbelkomando og dommer(og jeg ) ønsket bedre tempo

så skar det seg bra :-) Cora oppdaget sin elskede lille Ma inne i teltet og ble sittende bom fast da jeg sa fot og skulle til å begynne øvelsen stå u/marsj. Endelig kom det glød i Cora’s øyne,- men fokusen var IKKE rettet mot meg kan du si *knis knis* Nå måtte det forsterkninger til for å beskytte lille Ma før jeg turde å begynne på en øvelse. Stol på hunden din tenker du kanskje nå – men niks ikke i en slik setting enda («,) Cora skal få færrest mulig sjanser til å overfalle folk ! Hun tar jo helt av – og der vet jeg at jeg ikke hadde fått stoppet henne siden jeg ville hatt ryggen til en stund -og tipper Cora hadde løpt FORT til tross for løpetid hvis hun øynet sjansen til litt klining før jeg fikk  fatt i trollet :-)

Stå under marsj : Vistnok bra moment men pga mye tull før vi kom igang ble det en 6’er

Enkeltdekk 9 Ganske urolig hund som viste utmerket godt hvor søte Ma var ;-)

Helhet ; 9

Bestått prøve og 148 p. Selv er jeg fornøyd med egen innsats, synes jeg ga Cora mye tillit og mye mindre hjelp / dobbeltkomandoer enn hva jeg hadde planlagt. Tror Cora hadde en grei opplevelse i ringen eller egentlig ikke forsto at det skjedde noe spes. Litt kjedelig at hun var slækk så jeg ikke fikk oppleve henne som hun pleier å være på et stevne men vi får nok flere muligheter ;-)

Men først skal Cora bli ferdig med løpetid og i form igjen før det blir noe mer trening på oss ! Hm, flink nå som har oppdatter blogg eller ?

One Response to “10 mnd, Bronsemerke OG løpetid…”

  • Kari:

    Ille flink altså!
    Herlig med unghunder og hormoner – regner med det går fort over og at frøkna er i storform igjen rimelg snart. Grattis med bronsemerket på lille gul!!