fra 2007 er ikke like gøy…. Har vel aldri fått så få 1ste premier som i år, og har desverre ingen gode eller dårlige forklaringer heller :-) Og slik som vi trener ( les ikke trener) for tiden kan heller ikke bedre resultater forventes til neste år ;-)

Vel, det begynte bra og noen unnskyldninger skal jeg klare å hoste opp ….

17.02.07Sørumsand,                                                                                                            Meget godt fornøyd, Betty gikk som en drøm, super innkalling som ga 9,5 !Totalt 283,5 

24.02.07 Bø i Telemark                     poengmessig begynte det bra, men med en 0 på hinder og 7 på neseprøve ble det tilslutt  251,5 p

Uoff klubbstevne ; kjempefornøyd med Betty og meg selv !!!

6.5.07 Nordkisa ; hm…. så rolig hund…..Dette var ikke gøy… Men endte på 274 p og nr 1

9.5.07 Ekeberg;   Hm…hva er galt …? Det gikk litt bedre enn sist men dette er ikke bra eller gøy….

3.6.07 Drammen i stekende sol ; host hark;253 p, uten noen nuller :-)

07.07.07 Petersøya ; endelig et bra stevne -rimelig fornøyd m egen innsats også +bra poengsum igjen, 283 p Litt smårusk -og selvfølgelig touch på hinder !

11.08.07 Bjerke ; Litt usikker på om jeg skal kalle dette LP-stevne eller gjørmebad med hund….. Klarte 257 p og kom med som sistemann til NM finalen i år ;-) TØFT !!! Men skal ikke si jeg synes det var et bra stevne……er lov til å skylde på værfolholdene der tror jeg ..?

NM-finale 12.08.07  Gøy ! litt ‘ekkelt’ å være førstemann ut men så fort vi var igang gikk det greit, Faktisk virket det som Betty storkoset seg i ‘den store ringen’ og da glemte jeg også alt annet.Selv om jeg ikke hadde (eller har)noen forhåpninger om ‘å spise kirsebær med de store’ er faktisk det å starte NM noe spesielt så målet er også å delta i 2008 !  Tilbake til 2007, med 2 dustete dobbelt-ko og den sedvanlige touch på hinder endte vi på 262,17 poeng og plassert som nr 7  JIIIIIPPIIII

19.08.07 Hønefoss ; oi hvor vi landet igjen :-) Det tullet seg skikkelig til på hinder og Betty ble skikkelig frustrert…. Stakkars lille jente, men heldigvis fikk vi løsnet opp før vi gikk ut av ringen, totalt 239 p

6.10.07 Klubbmesterskap HHK, dårlig fvf, for heit hund men vi jobbet oss igjenom og det ble bedre etterhvert, totalt 281 p og klubbmester 2007

11.11.07 Kongsberg : rett etter vi var ferdig i ringen tenkte jeg huff, nok et dårlig stevne men etterhvert ble jeg fornøyd faktisk ;-) Eneste jeg er misfornøyd med er fri v fot. Kjempetull med opptakk av metallapport, men det pleier ikke å være så stort problem så hva som skjedde her er jeg litt usikker på …Kan det skje at det er noe friksjon så hun fikk strøm eller noe ? Hun klarte liksom ikke å få tak på den ….?MEN det positive er at hun ikke ga opp ! Søkte fryktelig lenge på neseprøvene også og valgte tilslutt riktig pinne. sluttsum 250 p og nr 4 av ca 20 startende.

Vel, 12 starter i Elite og 7 førstepremier og 5 andre premier er jo ikke bra….Men har sett på karakterene på apport over hinder er snittkarakter der 5,8 så håper å hanke inn noen poeng der neste år. Betty og jeg  har snakket litt sammen om dette og blitt enige om at hun skal prøve å hoppe litt høyere fremover ;-) Hun har også signalisert til meg at hun blir litt usikker når det blåser mye ute ; ( Betty sier ; Ikke le da er du snill, det ække gøy altså! ) det er faktisk sant, jeg merker det veldig godt at hun blir fryktelig utrygg og ukonsentrert om treningen  i vindvær. Så det så ;-)

Det positiver er at vi fortsatt er i manko på gule og / eller røde kort som ble innført i LP-sporten i 2007. På begynnelsen av året var det masse snakk om disse kortene men tror ikke de er blitt brukt så mange ganger iløpet av året. Heldigvis. Men jeg har jo et hjemmelaget kort….. Jeg var på LP kurs og den emintente instruktøren der ga meg et kort til skrekk og advarsel som jeg har tatt vare på ;-)  Mulig du hadde mest lyst til å gi meg en på høyrehock midt på tygga Elisabet ….? dsci0006-1.JPGha ha ha

OG vi kommer til å begynne å trene igjen,  det blir stevner på oss til neste år også og siden jeg har spart på dette kortet ( som jeg fikk til odel og eie ) håper jeg dette holder …?

Takk for besøket, og god advendstid ønskes deg fra 4 rastløse poter og en avslappet jente på 2 bein ;-)

Comments are closed.