å fortelle. Sist uke var det noen dager på jobb, og joda noe hundetrening ble det også. For tiden driver vi med en del ‘fjas’ på treningene men gøy er det ;-) En liten pause fra seriøs trening selv om det blir bakt inn noen seriøse baktanker i vår lek.

I dag ble det en tur på frøkna, og hun sover nå søt og rolig i sin seng  (deilig at hun ligger der, for pelsen er garantert full av sand og grus)

Ellers har ikke julestria påvirket meg noe særlig enda, selv om det strikkes raggsokker i forskjellige farver om dagen. Eh, planen var å strikke opp garnrester som har blitt liggende igjen men oppdaget at jeg måtte kjøpe inn et par tre fire nøster av litt forskjellige farver for at jeg skulle få brukt opp restene jeg hadde men vet ikke helt om det gikk som planlagt…….? Fikk jo kjøpt garn, men tviler sterkt på at jeg ender opp med mindre rester…. ? De hadde jo ikke de farvene jeg liksom manglet så da kjøpte jeg noen andre farver så får jeg heller kjøpe de farvene jeg egentlig trengte seinere ! Henger du ikke med ? Forstår deg godt jeg, henger ikke med jeg heller men ifølge ei god vennine så er det slik såkalt ‘garnslanking’ fungerer……

Kort oppsummert ; Garnslanking er som min vanlige slankekur, 1 kg ned og vips 2 kg opp igjen !  Men varm på beina er jeg, med hjemmestrikket raggsokker og teppe («,)

g

One Response to “Lite nytt”