og litt skamfull for at den ikke blir oppdattert ;-)

Lille Per Pusi er blitt 11 mnd -fortsatt liten og sær men ganske søt og rar da :-) Bilder ? joda men å få tatt bilde av disse sammen ække lett :-)

Cora lille er blitt ganske stor men fortsatt god. Hun imponerer ganske mye ! Rolig, sindig ( og jada bortskjemt) frøken som sjelden husker hun er valp… Tasser bare rundt her hun da som en god gammel golden skal gjøre….Men HUN ER JO BARE 1O MND ….? Hender jeg lurer på om hun kan være syk men tror ikke det heller. På LP-trening virker hun IKKE syk («,)

Har trenet litt ‘futt og fart’ en periode nå og joda hun er våken på trening. … Litt vel mye kvikk på lineføring så jeg torsdag så på tide med litt presisjonstrening tro ?

På tirsdag stilte på på cup hos retriverklubben. Dagens øvelse besto av innkalling. Lett mente Cora og tro til med perfekt øvelse og dommer måtte ut med max poeng til oss ;-) Mulig jeg bidro litt oxo; dommer var nemlig rimelig imponert over at jeg turde å stå rolig når GoldenTurbo’n la inn høygiret….JA – jeg var VELDIG fornøyd med at Cora ikke støtet men reduserte tempo siste meter og utrolig nok perfekt innsitt ! Best når det gjelder ???  Coras ene premie (  griseøre ) falt i hvert fall i smak så nå har jeg lovet henne et griseøre for hver gang hun oppnår max poeng ;-)

Hennes første rosett og gullmedalje har jeg tatt vare på. Og nei, har ikke spist opp medaljen hennes selv om jeg har sterkt mistanke om at den er laget av sjokolade….

Ellers går dagene.  Cora lurer veldig på den rare lukten som er i bakken for tiden og på tur er hun virkelig på snuser’n :-) Heldigvis har snøen smeltet en del her hjemme så gjerde er synlig igjen. De siste 2 -3 ukene har hun nemlig blitt oppdaget utenfor tomta flere ganger. Og det synes ikke Pusi noe spes om. Det er liksom hans teritorium det da ;-) Han er kjempetøff da, spretter rundt, kveser og skyter rygg mot Cora som står innefor og bare ser dumt på’n en stund før hun snur ryggen til og finner på noe annet. Han er heldig spør du meg – for en ertekrok og slipper unna med det ;-)

Rundering har vi ikke trenet på snart 4 mnd og det begynner å krible litt i kroppen, men jammen gleder jeg meg til å teste frøkna på spor oxo. Å, jo mye å se frem til …….Og i morgen er det spådd strålende sol og vips er det bare flekker rundt omkring :-) Men først må det trenes til Bronsemerke-prøve på Helgelandsmoen 2 april …..  Mye kan skje, men den største utfordringen blir vel først og fremst Sitt rolig ved tannvisning :-) Glad i folk er hun fortsatt mitt hæ’lie lille troll som ligger og drømmer her nå.

Takk for besøk, og legg gjerne igjen hilsen :-)

3 Responses to “Hyggelig med besøk i blogg,”

 • Kari:

  En gylden kant på tilværelsen – det er en golden det :-)
  Takk for den lille titten inn i tilværelsen til deg og gyldenpelsen!

  • Gerd:

   bare hyggelig Kari – du er bestandig velkommen både her i blogg og i heimen ellers. Men, siden jeg ofte titter innom bloggen din har vel du noe å kose deg med hjemme om dagen ;-)

 • Mormor:

  Det er jo hyggelig at dere lever ! Stikker innom både titt og ofte jeg, og ser etter nyheter, men siden det ikke er plagsomt ofte, glemmer en til slutt å se etter. Frøkna har blitt STOR ! Som med andre barn er det utrolig hvor fort det vokser, men det ser ut som dere er i fint driv fram mot barmark :-) Godt det var grise-øret og ikke medaljen som ble fortært. Lykke til med bronsemerket-prøva